Kreće osipanje „Kraljeva“, razočarani veznjak u završnim pregovorima za odlazak u Italiju

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 25.05.15. | 09:45

Veznjak madridskog Reala i njemačke nogometne reprezentacije Sami Khedira dobio je ponudu iz Juventusa i dogovor bi mogao biti postignut u sljedećih nekoliko dana.

Khedira je već ranije najavio kako će na ljeto napustiti redove Real Madrida, a njemačkog veznjaka u Italiju želi dovesti Juventus. Tutto Mercato navodi kako će mu 'Stara dama' ponuditi godišnji ugovor od 4,5 milijuna eura, a talijanski mediji prenose kako bi s prvakom Italije dogovor trebao realizirati u danima koji slijede.

Za Khediru su zainteresirani Liverpool, Arsenal, Chelsea i Manchester United, ali u najboljoj poziciji je navodno Juventus, koji bi mogao pobijediti u utrci za njim, nudeći mu unosan ugovor na četiri godine.

Prema izvještajima iz Italije, sljedećih nekoliko dana će biti presudno u ovom mogućem transferu, a ključni trenutak će biti ovog tjedna između predstavnika Juventusa i Khedirinih zastupnika.

28-godišnjak se ove sezone grčevito borio za minutažu na Santiago Bernabeu, obzirom na dolazak svog sunarodnjaka Tonija Kroosa, čije je usluge Carlo Ancelotti više koristio.

I ranije je Khedira najavio kako više nije zadovoljan u 'kraljevskom klubu' te kako neće produljiti ugovor jer želi nove izazove. U Real je stigao 2010. godine iz Stuttgarta, a ove je sezone odigrao samo 11 utakmica za 'Kraljeve'.

Moje ambicije nisu zadovoljene. Želim novi izazov. Nije mi važno niti ime kluba, niti novac, nego vizija“, izjavio je nedavno Khedira.

A hoće li najbolja opcija biti odlazak u Italiju, vidjet ćemo uskoro.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

JuventusSami KhediraReal Madrid

Ostale Vijesti