Kramarić strijelac u pobjedi Hoffenheima, Borussia se vratila na pobjednički kolosijek (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 21.01.17. | 19:41

U 17. kolu Bundeslige minimalne pobjede su upisali Schalke i Wolfsburg, dok je Borussia Monchengladbach odigrala bez golova s Darmstadtom.

Nakon tri vezana remija u prosincu, Hoffenheim se u novoj godini vratio pobjedama. Jedno od dva iznenađenja ovogodišnje Bundeslige svladal je u gostima Augsburg 0-2, a strijelac drugog pogotka bio je hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić.

Nismo gledali pretjerano lijepu utakmicu, a obje momčadi su bile izrazito nervozne što je rezultiralo s nekoliko oštrijih startova, a u prvom poluvremenu podijeljeno je već pet žutih kartona.

Momčad Juliana Nagelsmanna povela je početkom drugog poluvremena, kada je Sandro Wagner na asistenciju Amirija, sam izašao pred domaćeg vratara i matirao ga za vodstvo.

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić ušao je u igru tek na startu drugog dijela, ali zato nije propustio upisati se u strijelce. Konačni rezultat postavio je u 64. minuti kada je Mark Uth centrirao u peterac Augsburga, a nekadašnji napadač Rijeke i Dinama zabija svoj peti pogodak u Bundesligi ove sezone.

 


 

Dortmundska Borussia je imala identičan niz u prvenstvu u zadnjem mjesecu prošle godine kao i Hoffenheim – jedna pobjeda i tri remija. Sada su u Bremenu kod Werdera uspjeli upisati sva tri boda.

Poveli su odmah u petoj minuti utakmice kada je Andre Schurrle zabio za 1-0. U drugom dijelu domaći izjednačuju, u 59. minuti strijelac je bio Fin Bartels nakon sjajnog solo-prodora kroz srce obrane 'žuto-crnih'.

Ipak, pobjedu Tuchelovim trupama donosi Lukasz Piszczek u 71. minuti nakon jednog ubačaja iz prekida.

 


 

Minimalne pobjede su upisali Schalke i Wolfsburg kasnim golovima u drugom poluvremenu. 'Rudari' su slavili protiv Ingolstadta golom u posljednjoj minuti, kada je Burgstaller bio precizan. 'Vukovi' su pobijedili HSV golom Marija Gomeza u 83. minuti.

Jedinu utakmicu bez golova odigrali su Darmstadt i Borrusia Monchengladbach.

 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Bundesliga, 17. kolo rezultati:

Augsburg – Hoffenheim 0:2 (Wagner 47', Kramarić 64')
Werder Bremen – Borussia Dortmund 1:2 (Bartels 59'/Schurrle 5', Piszczek 71')
Schalke – Ingolstadt 1:0 (Burgstaller 90+2)
Wolfsburg – Hamburger SV 1:0 (Gomez 83')
Darmstadt – B. Monchengladbach 0:0

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Andrej KramarićHoffenheimBorussia Dortmund

Ostale Vijesti