Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Kralj trećeligaških travnjaka napustio novi klub nakon tri utakmice: „Jako neozbiljno…“

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 13.09.23. | 16:00

Jučer je novi trener kluba postao dosadašnji pomoćnik Gorana Tomića, a danas je već dogovoren rastanak s igračem koji je na trećeligaškim terenima godinama dominirao…

Jednog dana kad Igor Prijić bude odlučio okončati svoju igračku karijeru, ovog rođenog Osječanina pamtit će se kao kralja trećeligaških terena i jednog od najboljih strijelaca u povijesti tog ranga natjecanja.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ovaj 33-godišnjak je promijenio toliki broj kubova da ih je teško sve nabrojati, ali svoje najbolje i najplodnije godine proveo je u Vinogradaru čiji je član bio od 2016. do 2020. godine. U te četiri godine Prijić je zabio više od 100 pogodaka, a onda je po odlasku iz kluba u tri godine promijenio čak sedam klubova!

Od početka ove sezone Prijić je igrao za NK Vodice, klub koji je u utorak odlukom izvršnog odbora za mjesto glavnog trenera izabrao Klaudija Vukovića koji je posljednji svoj angažman imao u Al-Nasru SC (UAE) gdje je radio kao asistent Gorana Tomića. No, dolaskom novog trenera Prijiću se nije 'otvorilo'. Štoviše, on je od danas – prekobrojan!

„Jako neozbiljno, dogovorili smo se do zime, a sad im više nisam potreban“, rekao je kralj trećeligaških travnjaka za Dalmatinski nogomet.

Prije Vodica, koji se u ovom trenutku nalaze na posljednjem mjestu Treće NL – Jug, Prijić je igrao za Mladost Vodince, Marsoniju 1909, Zrinski Jurjevac, HNK Grabovac, Mladost Ždralovi i Jarun. U HNL-u je, sve u dresu matičnog mu kluba Osijeka, skupio 34 nastupa i dva pogotka.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Igor PrijićVodiceHNL ikoneniže hnl lige

Ostale Vijesti