Kraj sezone za Škriniara, kao i njegove karijere u Interu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 25.03.23. | 20:39

Iduća destinacija bit će mu PSG.

Po pisanju talijanskih medija tijekom subote sve je očiglednije kako je 28-godišnji slovački nogometaš Milan Škriniar okončao ovu sezonu i prije nego li je ona završila, a razlog je teža ozljeda leđa.

Uz to talijanski mediji navode da Škriniar nije samo ranije okončao sezonu, već je gotovo sigurno odigrao i posljednju utakmicu za milanski Inter, čiji je član od 2017. godine.

Ranije se već najavljivao njegov odlazak koji je očito sada postao sigurna stvar. Naime, na dodatne pretrage oko ozljede leđa Škriniar je otišao u Bordeaux, a pretrage nadzire i liječnička služba Paris St. Germaina, očito iduća destinacija ovog slovačkog obrambenog igrača.

L'Equipe, pak, piše da su u PSG-u zabrinuti zbog spomenute ozljede leđa koja ih je donekle poljuljala oko tog potencijalnog transfera.

Škriniar je profesionalnu karijeru počeo u slovačkim klubovima Žilini i Vion Zlate Moravce, a potom je preselio u Italiju gdje je prije Intera nosio dres Sampdorije. Za slovačku reprezentaciju je odigrao 58 utakmica uz tri pogotka.

(Hina)


Tagovi

Slovačka nogometna reprezentacijaMilan SkriniarInter

Ostale Vijesti