Kovačić za rekordan iznos iz Reala

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 20.06.19. | 21:00

Kova je pronašao formu krajem sezone.

Ovog prijelaznog roka će biti veoma prometno u svlačionici najvećeg kluba na svijetu. Real je iza sebe ostavio sezonu potpuno za zaborav, neki bi rekli i sramotnu.

Naravno da Zidane ne može sjediti prekriženih ruku već će tražiti pojačanja, te su se na Santiago Bernabeu već nastanili Eden Hazard, Luka Jović, Rodrygo Goes, Eder Militao i Ferland Mendy.

Ovo vjerojatno nije konačan popis, no uz tolike akvizicije, logično je da su neki igrači prisiljeni na selidbu u suprotnom smjeru.

Jedan od njih je i naš Mateo Kovačić, kojeg bi Chelsea bio zainteresiran otkupiti, ali se javio i Kovačićev prvi inozemni klub, Inter. Njemu bi doduše odšteta mogla biti problem, a Real traži dosta visokih 55 milijuna eura.

Postigne li tu cijenu, Kovačič bi bio igrač s najtežim transferom od hrvatskih igrača ikad, a samo bi podebljao vlastiti rekord kada je prodan iz Intera u Real za 38 milijuna.

Na izlaznim vratima Reala su i James Rodriguez i Raul de Tomas, a Marco Llorente je već prodan gradskom rivalu Atleticu.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Mateo KovačićReal MadridChelseaIntertransferiZinedine ZidaneEden HazardLuka JovićJames Rodriguez

Ostale Vijesti