REUTERS/David Klein
REUTERS/David Klein

Kovačić velika Guardiolina želja: City spreman napraviti prvi korak, ali poznata je i cijena

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 15.05.23. | 17:17

Pep Guardiola cijeni hrvatskog 29-godišnjaka i rado bi ga pridružio prvaku Premier lige

Manchester City stalno prati Matea Kovačića koji je spreman napustiti Chelsea ovog ljeta, a između Njemačke i Otoka radije bira - ostati na Otoku. Podsjetimo, još je davno Potter najavio da će se Chelsea i Mateo rastati na ljeto, koliko god ga cijenili kao igrača i osobu, a sve je izglednije da će se taj scenarij i ostvariti.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Pep Guardiola cijeni hrvatskog 29-godišnjaka i rado bi ga pridružio prvaku Premier lige. Chelsea će tražiti 30-40 milijuna funti kako bi pustio Kovačića već ovoga ljeta", piše Football Insider.

Oglas

Man City - Real Madrid


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

City će pregledati svoju momčad na kraju szone pa prema tome odlučiti o konkretnim potezima jer Guardiola čeka odluku Barcelone oko Ilkaya Gundogana, dok Kalvin Phillips također želi ostati među Građanima.

Očekuje se da će Chelseajev novi trener Mauricio Pochettino doletjeti u London iz Barcelone u utorak prije potpisivanja svog trogodišnjeg ugovora, ali će vjerojatno vidjeti odlaske s Kovačićem, Masonom Mountom, Conorom Gallagherom i Edouardom Mendyjem među glavnim kandidatima na toj listi. (eg)




Tagovi

ChelseaMateo KovačićManchester City

Ostale Vijesti