Kovačić odradio prvi trening u Realu: Debitirat će već u nedjelju?

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 20.08.15. | 16:24

Mateo Kovačić u četvrtak je odradio prvi trening s novim suigračima u Real Madridu, koji se pripremaju za nedjeljno otvaranje Primere i gostovanje kod Sporting Gijona.

Na treningu u sportskom kampu Valdebebas, zatvorenom za medije, Kovačić se pojavio u 10 sati skupa s dosad ozlijeđenim braničem Pepeom i pridružio se ostatku momčadi, priopćio je Real Madrid.

Predsjednik kluba Florentino Perez kazao je jučer kako će Kovačić putovati s momčadi u Gijon, gdje će Real otvoriti novu sezonu Primere. Trener Rafael Benitez je taj koji će odlučiti hoće li mladi hrvatski veznjak u toj utakmici upisati prve minute u dresu Kraljevskog kluba.

Sporting će Real ugostiti u nedjelju od 20.30 sati, a povratnik u Primeru nakon tri godine u petak bi trebao predstaviti svoje hrvatsko pojačanje - Alena Halilovića. Španjolski nogometni savez u utorak je odobrio jednogodišnju posudbu iz Barcelone, pa se samo čeka igračev potpis na ugovor. Još je uvijek nepoznato hoće li Halilović konkurirati za dvoboj protiv Modrića i Kovačića.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Alen HalilovićSporting GijonLuka ModrićReal MadridMateo Kovačić

Ostale Vijesti