REUTERS/Molly Darlington
REUTERS/Molly Darlington

Kovačić: „Lijepo je zabiti, mislim da je Gvardiolov gol ljepši od mojeg”

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 13.04.24. | 19:58

Fantastične pogotke zabili su hrvatski reprezentativci

Nogometaši Manchester Cityja očekivano su upisali nova tri boda u borbi za naslov prvaka Engleske. Na domaćem tereni, prvaci Europe lakoćom su se obračunali protiv davljenika Lutona i pobijedili su s 5-1.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Utakmicu je obilježio hrvatski tandem u redovima Građana. Mateo Kovačić i Joško Gvardiol upisali su se u listu strijelaca, a obojica su se istaknuli fenomenalnim golovima kojima su s ruba 16-erca počistili paučinu ispod grede sjevernog gola na Etihadu.

Poslije utakmice, Kovačić je podijelio svoje dojmove.

“Sjajan dan, ali nije bilo lagano. Na kraju smo zabili pet golova, a mogli smo i više. Jako sam sretan zbog tri boda, sada samo moramo nastaviti”, rekao je hrvatski veznjak nakon prvog pogotka za City na Etihadu, ali i u Premier ligi.

“Lijepo je zabiti. Za mene to nije najvažnije, ali naravno da je lijepo biti strijelac, pogotovo pred mojom obitelji koja je bila na tribinama. Kao što uvijek kažem, momčad je najvažnija.”

Na upit novinara čiji je pogodak bio ljepši, njegov ili Gvardiolov, Kovačić je neskromno rekao:

“Nevjerojatan gol. Mislim da je njegov bio teži jer ga je zabio desnom nogom, tako da reći ću da je njegov ljepši”, zaključio je Kovačić.

Kovačiću je ovo bio treći pogodak u sezoni, u kojoj je za Manchester City skupio 38 nastupa. Uz to, ostvario je i jednu asistenciju. (G)



Tagovi

Premier ligaPremiershipManchester CityLuton TownJoško GvardiolMateo Kovačić

Ostale Vijesti