ERIC GAILLARD/Action Images
ERIC GAILLARD/Action Images

Kovačev Monaco uvjerljiv protiv jednog od najtrofejnijih francuskih klubova (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 19.03.21. | 22:48

Gosti nisu došli s miroljubivim namjerama.

Monaco, kojeg trenira naš bivši reprezentativni izbornik i kapetan Niko Kovač, kao gost je u sklopu utakmice 30. kola francuske Ligue 1 bio uvjerljivo bolji od St. Etiennea.

Bilo je 4:0 za četvrtoplasiranu momčad u Francuskoj.

St. Etienne, kao jedan od trofejnijih klubova u zemlji, već dugo godina nije ni sjena reputacije nego mediokritetski klub koji se bori za opstanak, ali to ne umanjuje dominaciju koju su Kovačevi momci, ako već ne u udarcima, iskazali u zabijenim pogotcima.

Mrežu domaćih načeo je Jovetić nakon promašenog kaznenog udarca u 13. minuti utakmice. Pogodak pogledaj OVDJE.

Zatim je golijadu u nastavku susreta nastavio Tchouameni u 55. minuti, a njegov pogodak možeš pronaći klikom OVDJE.

Nije prošlo ni punih deset minuta, igrala se 64., kada je Diop povećao prednost na ugodnih 0:3 te je odavno bilo jasno kamo će bodovi večeras. Diopov pogodak pogledaj OVDJE.

U 76. minuti u igru je ušao Diatta, a samo minutu poslije bio je strijelac za konačnih, uvjerljivih 4:0. Diattin gol pogledaj OVDJE.

Statistika kaže da je Kovačev Monaco loptu imao 60% vremena te da je zaprijetio u globalu više puta (15-9 u ukupnim udarcima, 4-3 u udarcima u okvir vrata) te je zasluženo uzeo sva tri boda. Novom pobjedom, ekipa iz Kneževine približila se na bod zaostatka za Lyonom i PSG-om koji u nastavku vikenda igraju svoje utakmice. St. Etienne je ostao na 16. mjestu sa 33 boda.



Tagovi

Ligue 1Niko KovačMonaco

Ostale Vijesti