REUTERS/Eric Gaillard
REUTERS/Eric Gaillard

Kovačev Monaco nastavlja s uvjerljivim pobjedama, na bod su od PSG-a i prvog mjesta (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 03.04.21. | 15:37

Danas je stradao Metz

Monaco pod trenerskom palicom Nike Kovača nastavlja niz bez poraza. Nakon što su u prošlom kolu u gostima St. Ettienea slavili s 4:0, isti podvig ponovili su danas na domaćem terenu protiv Metza.

Prvi dio susreta nije davao naznake da bi ovo mogla biti golijada u kneževini. Tek pokušaj Vollanda u 33. minuti kada je uputio udarac glavom i pogodio stativu je jedna od prilika koju možemo istaknuti.


Drugi dio druga priča. U 49. minuti Jovetić je pobjegao obrani Metza, ušao u kazneni prostor i pokušao lobovati vratara Caillarda koji ga je srušio, a sudac dosudio na bijelu točku. Izvođenje najstrože kazne na sebe je preuzeo Cesc Fabregas.

Pogodak pogledajte OVDJE.


Samo dvije minute kasnije na 2:0 povisio je Volland. Matazo je presjekao jednu loptu u sredini i pronašao Kevina Vollanda na sedam metara od gola u šesnaestercu. Volland je u okretu primio loptu i plasirao je iza leđa Caillarda.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Mirovale su mreže sve do 77. minute kada je Ben Yedder povisio na 3:0. Primio je sjajn pas iz sredine u šesnaesterac i zakucao loptu u rašlje za povećanje vodstva Monaca.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Isti igrač postavio je konačan rezultat u 89. minuti iz drugog penala na utakmici. Gelson je ranije pobjegao obrani Metza, a onda ga je stigao Boye i srušio s leđa u kaznenom prostoru. Sudac je pokazao na jedanaesterac koji je realizirao Ben Yedder za svoj drugi zgoditak na susretu.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Monaco je ovom pobjedom došao na bod od Lillea i PSG-a koji drže čelo ljestvice s 63 boda. Ove dvije ekipe igraju u 17:00 sati pa ćemo vidjeti hoće li se itko uspjeti odvojiti u napetoj završnici Ligue 1.



Tagovi

Niko Kovač

Ostale Vijesti