Kovač slavio protiv Kramarića, Neuer se vratio u staru formu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 18.01.19. | 22:39

Bavarci su bili bolja momčad.

Nogometaši Bayern Munchena otvorili su drugu polusezonu pobjedom u gostima nad Hoffenheimom. Rezultat je u malenom gradiću Sinsheimu bio 3-1 za Bavarce, a posebno se istaknuo Leon Goretzka koji je postigao dva pogotka.

Momčad Nike Kovača bila je kvalitetniji suparnik večeras, a prvi gol stigao je u 34. minuti. Izrazito raspoloženi Kingsley Coman centrirao je na glavu Robertu Lewandowskom koji puca u vratara Baumanna, ali Goretzka ispravlja njegovu grešku i zabija za 1-0.

Nisu dugo Bayernovi navijači čekali na novi pogodak. U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena, drugoplasirana momčad prvenstva odigrala je munjevitu kontru koju je, ponovno, predvodio Coman. Dodao je za Alabu a ovaj ubacuje za Nijemca koji postiže svoj drugi pogodak na utakmici. Ovo mu je prvi put u karijeri da je postigao dva pogotka na jednoj bundesligaškoj utakmici.

Hoffenheim se probudio u drugom poluvremenu, a u 59. minuti stigli su do pogotka. Ovog puta momčad Juliana Naggelsmanna odigrala je munjevitu kontru, a na asistenciju Bittencourta rezultat na 2-1 smanjuje Nico Schulz.

Hrvatski trener je htio dovršiti započeti posao. U igru je umjesto Comana i Thiaga Alcantare – koji je izgubio loptu kod primljenog gola – u igru ubacio Gnabrya i Jamesa Rodrigueza, a upravo je Kolumbijac bio okidač za posljednji gol na utakmici. Pronašao je James Mullera na desnoj strani, a ovaj iz prve ubacuje na peterac gdje se nalazio, ovaj put, nemilosrdni Lewandowski i zabija svoj 11. gol na utakmici za konačnih 3-1.

Cijelu utakmicu za poraženu momčad odigrao je Andrej Kramarić, a u odličnu formu vratio se i vratar Bavaraca Manuel Neuer koji je 'skinuo' zicer Hoffenheimu pri rezultatu 2-1.

 

 

 

 

 

 

 

 

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">100 - <a href="https://twitter.com/Javi8martinez?ref_src=twsrc%5Etfw">@Javi8martinez</a> (<a href="https://twitter.com/FCBayernEN?ref_src=twsrc%5Etfw">@FCBayernEN</a>) celebrates his 100th win in his 120th <a href="https://twitter.com/Bundesliga_EN?ref_src=twsrc%5Etfw">@Bundesliga_EN</a> game, earlier than any other player in the competition&#39;s history. Success. <a href="https://t.co/lvAewJk3tT">pic.twitter.com/lvAewJk3tT</a></p>&mdash; OptaFranz (@OptaFranz) <a href="https://twitter.com/OptaFranz/status/1086373263490600960?ref_src=twsrc%5Etfw">January 18, 2019</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Nico SchulzRobert LewandowskiLeon GoretzkaAndrej KramarićNiko Kovač

Ostale Vijesti