ERIC GAILLARD/Action Images
ERIC GAILLARD/Action Images

Kovač se i dalje muči: Monaco se spasio od poraza kod neporažene Nice (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 19.09.21. | 14:34

Nice kod rezultata 2:2 imala penal za pobjedu.

Monaco Nike Kovača i dalje se muči s formom. Kneževi su u ranopopodnevnom terminu šestog kola francuske Lige 1 remizirali kod Nice 2:2, a mogu biti i sretni jer je domaći napadač Gouri kod rezultata 2:2 promašio penal za pobjedu Nice. Domaći sastav i dalje ne zna za poraz te je danas dohvatio svoj 10. bod (jedan bod im je oduzet zbog izgreda navijača zbog kojih se utakmica igrala pred praznim tribinama).

Monaco je stigao do vodstva krajem prvog poluvremena. Nakon dugačke i prilično lijepe akcije Aleksandr Golovin iz blizine je zabio u praznu mrežu na asistenciju Gelsona Martinsa za 1:0 vodstvo Kovačeve momčadi s kojom se otišlo na odmor.

Pogodak Monaca za 1:0 pogledajte OVDJE.

Nice nije dugo čekala na izjednačenje. U sedmoj minuti nastavka Andry Delort, koji je u igru ušao u 15. minuti zbog ozlijeđenog Kaspera Dolberga, zabio je glavom na ubačaj Aminea Gourija.

Pogodak Delorta pogledajte OVDJE.

U nastavku utakmice Nice je bila dosta dominantnija momčad a to im se isplatilo u 74. kada je Boudaoui zabio za 2:1. Sjajni Gouri pretrčao je s loptom više od 40 metara, dodao Delortu koji vraća Gouriju, međutim, mladi napadač propušta loptu koja stiže do Boudaouija kojem nije bio problem zabiti iz blizine.

Pogodak Nice za 2:1 pogledajte OVDJE.

No, svega dvije minute kasnije, Monaco je izjednačio! Caio Henrique izborio je penal kojeg je realizirao Wissam Ben Yeder. (VIDEO). Svega dvije minute kasnije Letexier je dosudio penal za Nicu nakon što je Benoit Badiashile igreo rukom u vlastitom kaznenom prostoru. Gouri je pucao, poslao vratara Monaca u drugu stranu no pucao je - kraj gola.

Promašaj penala Nice za pobjedu pogledajte OVDJE.

Do kraja se rezultat nije mijenjao iako se igralo još sedam minuta sudačke nadoknade.

U idućem kolu Monaco dočekuje St. Etienne, a Nice gostuje kod Lorienta.

Lige 1, 6. kolo:

St. Etienne - Bordeaux 1:2

Lens - Lille 1:0

Strasbourg - Metz 3:0

Nice - Monaco 2:2

Angers - Nantes, 15:00

Clemont - Brest, 15:00

Reims - Lorient, 15:00

Troyes - Montpellier, 15:00

Marseille - Rennes, 17:00

PSG - Lyon, 20:45



Tagovi

MonacoNiceNiko Kovač

Ostale Vijesti