REUTERS/Eric Gaillard
REUTERS/Eric Gaillard

Kovač paničario pa ipak slavio, Jakić začetnik akcije za pogodak protiv Fenera (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 3min | čet. 16.09.21. | 22:45

Barišićev Rangers kod kuće je izgubio od Lyona

Nakon osam utakmica Europske lige u ranijem terminu, od 21 je sat krenulo još njih sedam.

Brondby je u Danskoj dočekao Spartu iz Praga. Za domaćine je od prve minute igrao Josip Radošević, dok je Marko Divković ušao u 69. minuti susreta. Završilo je podjelom bodova u remiju bez golova, 0:0.

Eintracht je s Kristijanom Jakićem u prvih 11 ugostio sastav Fenerbahčea. Gosti su poveli u 10. minuti, a strijelac je bio bivši igrač Arsenala Mesut Ozil. Turci su pohitali u kazneni prostor ekipe iz Frankfurta, jedan je igrač pogodio gredu, a u nastavku akcije je nakon obrane Kevina Trappa Ozil samo pospremio loptu u mrežu.

Pogodak Ozila pogledajte OVDJE.

Domaćini se vraćaju u 41. Bivši Dinamovac Jakić sjajno je gurnuo loptu u najvišu liniju, ondje pronašao Filipa Kostića, a srpski internacionalac u kaznenom prostoru uposlio Sama Lammersa, koji se upisuje u listru strijelaca i postavlja, uspostavit će se, konačan rezultat.

Sjajnu loptu Jakića i pogodak Lammersa pogledajte OVDJE.

Nogometaši Napolija otputovali su u Englesku na gostovanje kod Leicestera. Domaći navijači pogodak slave već u 9. minuti, kada je precizan bio napadač Ayoze Perez. Prednost su udvostručili u 64. golom Harveyja Barnesa, koji je asistirao za prvi gol. Talijani ne odustaju pa samo pet minuta kasnije Victor Osimhen smanjuje na 2:1. I to kako. Bila je to izvanredna akcija gostujućih igrača, dodavali su se kao na školskom igralištu i tako stigli sve do Kaspera Schmeichela, koji je bio nemoćan pored Nigerijca. A onda u 87. dolaze do boda, ponovno je strijelac Osimhen, ovog puta glavom.

Vrhunsku akciju i gol Osimhena pogledajte OVDJE.

Drugi gol Osimhena pogledajte OVDJE.

Monacu Nike Kovača trebala je pobjeda nakon slabog ulaska u sezonu, a to su i ostvarili protiv Sturma iz Graza. Nakon 0:0 u prvom dijelu, Kovač je u uvodnih 15 minuta nastavka napravio čak četiri pobjede kako bi što prije došao do gola. Krepin Diatta matirao je protivničkog vratara u 66. minuti.

Pogodak Diatte pogledajte OVDJE.

Olympiakos i belgijski Antwerp susreli su se u Grčkoj. Domaćini su do prednosti stigli u 52. zahvaljujući golu Youseffa El Arabija, ali su gosti preko Mbwane Samatte u 75. stigli do izjednačenja. Ipak, pobjedu rezultatom 2:1 odnose domaćini u 87., kada je Oleg Reabciuk pogodio za sva tri boda svoje momčadi.

Real Sociedad gostovao je kod PSV-a u Nizozemskoj. Momčadi su s 2:2 podijelile bodove. Zanimljivo, prva tri gola pala su u razmaku od sedam minuta, Gotze je za domaćine zabio u 32., a onda Janužaj u 34. i Isak u 39. preokrenuli rezultat. Cody Gakpo domaćinima je donio bod golom u 54. minuti.

Na kraju, Rangersi su kod kuće ugostili Lyon. Nije to bila večer za Stevena Gerrarda i Bornu Barišića, jer su Francuzi zabili dvaput, a oni nijednom. Karl Toko Ekambi bombom je zabio za prednost gostiju u 23., a pobjedu potvrdio Islam Slimani u 55. minuti susreta. Pogodak Alžirca bio je kao na fliperu, pomogli su mu protivnički braniči, od kojih se lopta na kraju odbila u gol.

Pogodak Ekambija pogledajte OVDJE.

Pogodak Slimanija pogledajte OVDJE.


EUROPSKA LIGA, REZULTATI:

Brondby - Sparta Prag 0:0

Eintracht Frankfurt - Fenerbahče 1:1

Leicester - Napoli 2:2

Monaco - Sturm Graz 1:0

Olympiakos - Antwerp 2:1

Real Sociedad - PSV 2:2

Rangers - Lyon 0:2


Tagovi

Europska ligaMonacoEintracht FrankfurtNiko KovačKristijan JakićJosip RadoševićMarko DivkovićBrondbyFenerbahçeNapoliLeicesterOlympiacosReal SociedadPSV EindhovenSturm Graz

Ostale Vijesti