ERIC GAILLARD/Reuters
ERIC GAILLARD/Reuters

Kovač: "Ne mogu vjerovati da se raspravlja o Flicku pored svih njegovih uspjeha"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 14.04.21. | 11:31

Bivši Flickov nadređeni iz Kovačevih bavarskih dana otvoreno je popričao o situaciji u njemačkom gigantu.

Niko Kovač, bivši kapetan i izbornik Vatrenih, a danas trener Monaca, često od novinara dobije pitanje vezano za Bayern Munchen i modus operandi bavarskog giganta.

Njegov aktualni klub trenutno je trećeplasirani u francuskoj Ligue 1, s realnim šansama za naslov ukoliko do kraja sezone odigraju kako su pokazali da znaju i mogu - premda ne igraju protiv direktnih konkurenata, Lillea i PSG-a.

Upravo su potonji jučer izbacili njegov bivši klub u četvrtfinalu Lige prvaka s rezultatom 3:3 u dvomeču, ali i više postignutih pogodaka u gostima. Nakon toga, aktualizirala se priča o tome kako će trener Bavaraca i Kovačev zamjenik, Hans-Dieter Flick, po koncu sezone napustiti klub zbog više problema.

Kovač je to prokomentirao na sljedeći način:

"Zbog svih njegovih uspjeha, ne mogu shvatiti da se raspravlja o Flicku", rekao je.

Osim toga, prokomentirao je veće slobode koje ima u Monacu prilikom odlučivanja o transferima kluba, za razliku od Flicka koji je sa sportskim direktorom Hasanom Salihamidžićem na ratnoj nozi, a upravo je to jedan od razloga svađa.

"Ovdje u Monacu, sportski direktor Paul Mitchell, skaut-služba i ja uključeni smo u planiranje momčadi. Razgovaramo o potencijalnim pojačanjima te o svemu ostalom. Svi znamo kako je to u Bayernu - u potpunosti suprotno", rekao je za Sport Bild i potom nastavio:

"Situacija koju imam u Monacu je jako slična onoj koju sam imao u Frankfurtu. Svaki trener to želi. Svaki trener želi biti uključen u planiranje momčadi."



Tagovi

Niko KovačMonacoBayernHans-Dieter Flick

Ostale Vijesti