Kovač napravio podvig zbog kojeg je top tema u Njemačkoj

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 06.02.17. | 13:23

Niko Kovač u Frankfurt je stigao na kraju prošle sezone, a jedini cilj bio mu je spasiti grogirani klub od ispadanja.

Eintracht je u 19. kolu Bundeslige pobijedio Darmstadt s 2:0 i upisao desetu pobjedu ove sezone. U strijelce se prvi put ove sezone u prvenstvu upisao i Ante rebić, a upravo je njegov pogodak za 2:0 prelomio susret. Kovačeva momčad s tri nova boda nalazi se na nevjerojatnom trećem mjestu, koje na kraju sezone vodi izravno u Ligu prvaka. U leđa im gleda čak i dortmundska Borussia!

Bundesliga: Rebić zabio u pobjedi Eintrachta! (VIDEO)

Znali smo da nam utakmica protiv Darmstadta neće biti lagana, mučili smo se s njima. Znali smo da su fizički jaki i da nam neće ostavljati puno prostora. Imali smo dobar posjed lopte, dodavanja su bila brza i pravovremena i to je bio ključ. Nije nam bilo lako, posebno u drugom dijelu, ali zasluženo smo došli do pobjede“, rekao je Kovač nakon utakmice pa dodao:

Želim pohvaliti navijače, bili su nam 12. igrač. Nevjerojatna je podrška koju dobivamo od njih. Hvala im na svemu“, poručio je bivši hrvatski izbornik.

Niko Kovač u Frankfurt je stigao na kraju prošle sezone, a jedini cilj bio mu je spasiti grogirani klub od ispadanja. To mu je pošlo za rukom, a već tada je kupio navijače.

No, ovo što radi ove sezone zaista je bajkovito, nitko to nije očekivao. Kakav je podvig napravio zajedno sa svojim igračima, možete pročitati u nastavku teksta OVDJE.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Niko Kovač

Ostale Vijesti