REUTERS/Fabian Bimmer
REUTERS/Fabian Bimmer

Kovač nakon još jednog poraza: "Ovako se nogomet ne igra, moramo to što prije mijenjati"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 04.09.22. | 11:02

"Imamo previše individualnih pogrešaka, malo fizičkog kontakta, a ako niste agresivni ne možete osvojiti duel. Ne može se nogomet igrati tako, moramo to promijeniti što prije."

Niko Kovač upisao je još jedan poraz. Bolji od Wolfsburga ovoga puta je bio Köln. U pet utakmica do sada, Vukovi su upisali tri poraza i dva remija, a za pobjedu ne znaju. Jučerašnji je start slutio na dobro, ali samo kratko. Kovač je od prve minute u igru prvi puta stavio donedavnog dinamovca Bartola Franjića, a on mu je zahvalio tako što je već u drugoj minuti asistirao Lukasu Nmechi za gol i promjenu rezultata na 1:0. No gosti su do kraja poluvremena ne samo izjednačili, već i povisili svoju prednost na 3:1.

Bild tvrdi da se iz publike čulo - želimo vas vidjeti kako se borite! No, manjak agresivnosti domaćina donio je pobjedu gostima (koji s i dalje neporaženi u Bundesligi), a Kovač hitno mora nešto mijenjati jer mu slijede Eintracht Frankfurt i Union Berlin.

“Moram reći da je Köln zaslužio pobjedu. Opet smo si zagorčali život nekim neopreznim obranama. Penal, autogol - takve se stvari događaju. Ali nismo se vratili nazad za njihov prvi gol i nismo bili dovoljno agresivni. Radimo previše grešaka, za koje se kažnjava u Bundesligi. Sada se moramo pobrinuti da ostanemo mirni. Moramo se usredotočiti na duele i dobru obranu", rekao je nakon utakmice Niko Kovač.

Ponavljao je ono što je rekao i nakon poraza od Leipziga:

"Imamo previše individualnih pogrešaka, malo fizičkog kontakta, a ako niste agresivni ne možete osvojiti duel. Ne može se nogomet igrati tako, moramo to promijeniti što prije."



Bundesliga, 5. kolo

2. rujna

Borussia D. - Hoffenheim 1:0

3. rujna

Bochum - Werder Bremen 0:2

Stuttgart - Schalke 04 1:1

Wolfsburg - Köln 2:4

Bayer Leverkusen - Freiburg 2:3

Union Berlin - Bayer München 1:1

Eintracht Frankfurt - Leipzig 4:0

4. rujna

Augsburg - Hertha, 15.30

Borussia M. - Mainz 05, 17.30

 



Tagovi

Niko KovačBundesligaWolfsburg

Ostale Vijesti