Marko Lukunić/Pixsell
Marko Lukunić/Pixsell

Kotarski: "Ispalo je da ne respektiram Dinamo, ali to nije istina. No, mi smo u Zagrebu stvarno odigrali najlošiju utakmicu, ovo je pravi PAOK!"

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 14.03.24. | 22:00

Hrvatski reprezentativni vratar istaknuo se s nekoliko odličnih obrana i nije dopustio Dinamu potpuni povratak u utakmicu

Dominik Kotarski bio je jedan od PAOK-ovih junaka u Solunu, ima velike zasluge za visoku (5-1) pobjedu nad Dinamom i prolazak u četvrtfinale Konfeeencijske lige. Njegove su obrane, pogotovo ona Špikiću kod 3-1 'zabranile' Dinamu potpuni povratak u utakmicu, kad su Modri prijetili da će se vratiti i nadali se preokretu, ispriječio se Kotarski.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Pa, dobro, da nisam ja Dinamu poklonio prvi gol, ne bi ni te obrane bile tako bitne. Zato, ne bih stavljao sebe u prvi plan, cijela je momčad odigrala odlično. Zadovoljan sam obranama, ali uvijek mogu i bolje.", rekao je Kotarski nakon utakmice.

Nakon utakmice u Zagrebu malo je nespretno djelovala njegova izjava da ga Dinamo ničime nije oduševio i da su se PAOK-ovi igrači sami pobijedili. Sad je htio malo pojasniti:

"Ispalo je malo da sam bio malo egoističan, bez respekta prema Dinamu, ali nije tako. Dinamo je stvarno odigrao dobru utakmicu u Zagrenu, ali mi smo odigrali možda i najlošiju utakmicu ove sezone. Danas se to pokazalo, odigrali smo fantastično, izdominirali u prvom dijelu, zasluženo pobijedili. Svih ovih tjedan dana vjerovali smo u prolaz, da ćemo pobijediti na svom terenu, u ovoj atmosferi, međutim, da će 5-1 to ipak nismo mogli misliti.", kazao je Kotarski. (T.N.)Tagovi

GNK DinamoPAOKKonferencijska ligaDominik Kotarski

Ostale Vijesti