REUTERS/Marcelo Del Pozo
REUTERS/Marcelo Del Pozo

Kopić: "Ne dolazim u najbolju situaciju, radio sam u Dinamu, znam koliko je bitno pružiti priliku mladima"

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 03.08.22. | 19:11

Hrvatski strateg održao je prvu konferenciju za medije nakon preuzimanja Boteva iz Plovdiva.

Bivši trener Lučkog, Cibalije, Slaven Belupa, Hajduka, Pafosa i Dinama, Željko Kopić, danas je postao novim trenerom Boteva iz Plovdiva. Kopić je danas odradio prvi trening sa svojim novim klubom, a prije istoga obratio se okupljenim novinarima.

"Od danas radim sve na tome da ostvarim uspjeh s Botevom. Svjestan sam da ne dolazim u najbolju situaciju, no vjerujem da ćemo je popraviti zajedničkim radom. Nemamo specifične ciljeve i broj bodova. Došao sam raditi jako od prvoga dana. Moramo učiniti sve kako bismo bili bolji. Ovaj tjedan odradit ćemo tri treninga, a u subotu i trening utakmicu. Pogledao sam Botevove utakmice iz ove sezone, ne iz prošle. Budem. Zadržat ću pomoćni postojeći kadar, a onda ću s upravom evaluirati učinak svakoga od njih", rekao je Kopić te za kraj naglasio:

"Posebnu ću pozornost obratiti mladim igračima. Radio sam u Dinamu, znam koliko je bitno mladim igračima pružiti priliku", rekao je Kopić.

Nakon četiri kola prvenstva Bugarske Botev je posljednji s niti jednim osvojenim bodom iz četiri utakmice. Utakmica protiv CSKA Sofije koja se trebala odigrati idući ponedjeljak je odgođena te će Kopić službeni debi na klupi Boteva imati 13. kolovoza na gostovanju kod Beroe Stare Zagore.

(N.R.)


Tagovi

Željko KopićBotev Plovdiv

Ostale Vijesti