Konačan rastanak: Sarri otpisao šestoricu igrača, a zamjena za Higuaina stiže iz Premiershipa

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 18.07.20. | 16:14

Juventus će se riješiti igrača koji ne odgovaraju Sarrijevom stilu.

Uprava Juventusa sastavila je konačnu listu od šest igrača koje planiraju prodati ovog ljeta.

Igra momčadi Maurizija Sarrija ove sezone je bila ispod svake razine, ali na račun enormne kvalitete kadra koračaju prema novoj obrani titule prvaka. Ipak, ni uprava, ni navijači, a ni sam Sarri nisu zadovoljni igrom te je plan riješiti se šest nogometaša i zamijeniti ih onima koji će se uklopiti u „Sarriball“.

Osim Pjanića koji ide u Barcelonu u zamjenu za Arthura Mela, Tuttosport piše kako će kofere spakirati po dva braniča, dva veznjaka, i dva ofenzivca. Riječ je o Gonzalu Higuainu, Samiju Khediri, Blaiseu Matuidiju, Danieleu Ruganiju, Mattiji De Scigliju i Federicu Bernardeschiju. Ipak, isti izvor tvrdi kako će ih Bianconeri teško prodati zbog njihovih visokih plaća, ali defintivno ih mogu iskoristiti u izravnim razmjenama.

Štoviše, čini se kako se uprava Stare dame već bacila na posao dovođenja „Pipitine“ zamjene, a francuski Le 10 Sport piše kako su već kontaktirali Alexandrea Lacazattea. Pregovori s 29-godišnjim golgeterom su u tijeku, a da je stvar ozbiljna dokazuje i činjenica kako su kontaktirali i upravu Arsenala.

Lacazette ima aktivan ugovor s Topnicima do 2022. godine i sigurno je da ga neće tek tako pustiti Torino. U 28 prvenstvenih nastupa ove sezone za londonski je klub zabio deset golova uz pet asistencija, a Transfermarkt ga trenutno procjenjuje na 48 milijuna eura.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Daniele RuganiFederico BernardeschiMattia De SciglioBlaise MatuidiSami KhediraGonzalo Higuain

Ostale Vijesti