Soobum Im/Action Images
Soobum Im/Action Images

Komičan autogol Datkovića zasjenio Kreilachovu majstoriju (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 13.09.21. | 09:05

Hrvati trpaju u MLS-u, netko u protivničku, a netko u svoju mrežu.

Noćas je u američkom MLS-u odigran tek jedan susret u kojem je Los Angeles FC slavio protiv Real Salt Lakea rezultatom 3:2.

Damir Kreilach se nakon šest utakmica posta vratio starim navikama t je zabio fenomenalan gol, međutim sve je to zasjenio Toni Datković s autogolom za konačnih 3:2.

Los Angeles FC je fenomenalno otvorio susret te započeli akciju s centra, koju je nakon nekoliko dodavanja i svega 19 sekundi završio Arango.

Pogledajte gol Aranga OVDJE.

Gosti se u 28. minuti vraćaju sjajnim golom Damira Kreilacha, kojem je to deveti gol sezone.

Pogledajte majstoriju Kreilacha OVDJE.

Međutim, samo dvije minute kasnije Arango svojim drugim golom vraća domaćina u prednost.

Pogledajte drugi gol Aranga OVDJE.

Na početku nastavka gosti koriste grešku domaćeg veznjaka kojem loptu uzima Rusnak i gura Julia Santosa u situaciju jedan na jedan koju on realizira za 2:2.

Pogledajte gol Julia Santosa OVDJE.

No, da Real Salt Lake ne osvoji niti bod pobrinuo se hrvatski branič Toni Datković, koji je u 59. minuti iz potpuno mirne situacije pokušao vratiti loptu svom vrataru, no došlo je do nesporazuma te je lopta završila u mreži za konačnih 3:2.

Pogledajte autogol Datkovića OVDJE.

Real Salt Lake se nakon 23. odigrana kola nalazi na sedmom mjestu Zapadne konferencije, posljednjem koje vodi u doigravanje te je pred Kreilachom i Datkovićem u sljedećih 11 kola zadatak minimalno zadržati tu poziciju.



Tagovi

MLSReal Salt LakeDamir KreilachToni Datković

Ostale Vijesti