Dusko Jaramaz/PIXSELL
Dusko Jaramaz/PIXSELL

Kolumbijci na radaru novog trenera Šibenika, na probu dolazi branič iz bundesligaša

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 20.06.21. | 12:34

Nakon vala odlazaka, počela su pristizati pojačanja

 Šibenik je prošle sezone uspio ostati u ligi, a klub je do kraja doživio niz promjena. Dolaskom južnoameričkog kapitala počeli su pristizati i igrači s tog kontinenta, a krajem sezone došao je i kraj ere braće Bulat koji su najzaslužniji za povratak u 1. HNL.

Krajem sezone uslijedio je val odlazaka sa Šubićevca, a posljednjih dana krenuo je val dolazaka.

Tako su u Šibenik sletjeli Stefan Perić, Adam Benić, Antonio Marin te Stipe Baćelić-Grgić. Potonji se na Šubićevac vraća nakon 11 godina, a zajedno s Ćurićem, Mesom i Močinićem činit će vezni red Šibenika iduće sezone.

Na posudbu bi mogao stići još jedan Dinamov igrač, Edin Julardžija, a treba dodati da je trogodišnji ugovor potpisao talentirani veznjak Niko Rak. Nije tajna da Šibenik traži napadača s obzirom da je Deni Jurić na odlasku. Najbolji strijelac u prošloj sezoni nije josš uvijek pronašao klub, a povezivalo ga se s Dinamom. Gdje god da ode Šibeniku pripada milijun eura odštete, pišu Sportske novosti.

U Šibenik je stigla nekolicina igrača na probu, a neki će još stizat. Kako doznaju Sportske novosti, dva Kolumbijca su zapela za oko novom treneru Mariju Rosasu. Riječ je o desnom bočnom Juan Pablu i ofenzivnom veznjaku Bedoyi, a na probu bi trebao doći još i mladi branič i njemačkog Augsburga, Jozo Stanić.

Ekipa 28. lipnja ide u Sloveniju na pripreme.


Tagovi

NK Šibenikmario rosasHNLDeni Jurić

Ostale Vijesti