REUTERS/Benoit Tessier
REUTERS/Benoit Tessier

Koliko vrijede 'Španjolci'? Lewa i Kroos srozani, vrijednost Hrvatima - ne pada!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 14.06.23. | 17:18

Popularna stranica Transfermarkt napravila je update vrijednosti igrača La Lige

Sezona je gotova, Barcelona je uzela naslov, ali zato nije osigurala i da vrijednost njenim igračima ne padne. Naime, Robert Lewandowski, jedna od najvećih zvijezda prošlog prijelaznog roka, sigurno nije oduševljena kada vidi da mu je vrijednost pala s 40 na 30 milijuna eura. No, u tom društvu nije sam.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Marc-André ter Stegen pa i Franck Kessié. Naravno, pada vrijednosti ima i u Kraljevskom klubu, Aurélien Tchouaméni pao je za pet milijuna - s 90 na 85, Thibaut Courtois je imao i veći pad sa 60 na 45, a David Alaba s 50 na 40.

Ono što je zanimljivo vidjeti jest da je čak i Toniju Kroosu pala vrijednost na tržištu, ali da njegov suigrač, hrvatski kapetan, Luka Modrić već dvije godine ima istu 'cijenu'. Njegovih 10 milijuna je već dvije godine nepomično, a vrijednost drže i drugi Hrvati.

Ante Budimir je na šest milijuna, Ivan Rakitić je na četiri, a Ivo Grbić na tri i pol milijuna.

Naravno ima i igrača kojima je vrijednost porasla. Vinicius Junior 'skočio' je za čak 30 milijuna eura pa sada vrijedi 150, Pedri 'miruje' na svojoj stotki, dok je Modrićevom 'sinu' Rodrygu vrijednost porasla s 80 na 100 milijuna eura.

Vrijednosti svih igrača La Lige možete pogledati OVDJE.



Tagovi

Robert LewandowskiBarcelonaBayern

Ostale Vijesti