Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Kod kuće je najljepše: Mandžo se vraća u dobro poznati tabor

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 18.10.21. | 17:14

Kreće utabanim stazama svojih prethodnika

Nakon Svjetskog prvenstva Mandžukić je bio jedan od onih koji su rekli reprezentaciji – zbogom.

Emocionalna iscrpljenost i golemi skalp srebrne medalje s Mundijala ostavili su traga na starijim članovima Dalić Boysa iz Moskve, pa je tako nakon 2018. Godine krenula tzv. smjena generacija. Na kraju ispada kako smjena ne znači odlazak, već povratak na mjesto sreće, samo u nešto drugačijim ulogama.

Kako pišu 24 sata, Mandžukić će se vratiti u tabor reprezentacije i tako se pridružiti Ćorluki i Oliću koji su već neko vrijeme u stožeru zajedno s izbornikom Dalićem. Mandžukićev dolazak trebao bi dati prijeko potrebnu podršku našim napadačima, jer ako netko poznaje “pravila igre” reprezentativnog nogometa i velikih turnira, to je onda naš Super Mario.

Zanimljivo, stručni stožer je sve puniji bivšim reprezentativcima. Pletikosa, Olić, Ćorluka, Ladić, Vukojević samo su neki od poznatih “vatrenih” lica koje obnašaju neku od uloga u reprezentaciji. Mandžukić navodno ulazi u dobro poznatu priču nakon utakmice protiv Rusije koja nas čeka u studenom na Poljudu.

Podsjetimo za kraj, Mandžo je do ovog ljeta bio član Milana. Spominale su se neke opcije za nastavak klupske karijere, no Mario je nedavno odlučio raskrstiti s kopačkama. Sada vidimo i zašto.



Tagovi

Mario MandžukićHrvatska nogometna reprezentacijaIvica OlićZlatko Dalić

Ostale Vijesti