Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

"Kockastom" Torinu na kraju bod u Veneciji, prvijenac Brekala nedovoljan za pobjedu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 27.09.21. | 22:21

Dok nema Pjace, zabija drugi Vatreni

Nogometaši Torina večeras su u sklopu 6. kola Serije A gostovali kod sastava Venezije. Trener gostiju Ivan Jurić na teren je od prve minute poslao hrvatskog reprezentativca Josipa Brekala, dok je dobro raspoloženi Marko Pjaca, strijelac dvaju pogodaka u prethodne dvije utakmice, susret morao propustiti zbog ozljede lista. Dvoboj je završio rezultatom 1:1, a prvi pogodak na utakmici u 56. minuti zabio je upravo Brekalo, svoj premijerni u novom klubu. Ipak, domaćini su poravnali iz kaznenog udarca, strijelac je u 77. bio Mattia Aramu.

Domaćini opasno prijete u 18. minuti. David Okereke dočekao je ubacivanje u kaznenom prostoru i glavom tukao po golu. Pokušaj odlazi malo iznad grede. A onda Venezia sedam minuta kasnije slavi vodstvo. Denis Johnsen je strijelac, ali iz zaleđa, i rezultat na semaforu se ne mijenja.

U nastavku pokušava i jedna i druga momčad. U vodstvo na kraju dolaze – gosti. I to preko Josipa Brekala, povratnika u hrvatsku reprezentaciju kojemu je to prvi gol za klub otkako je stigao iz njemačkog Wolfsburga. Wilfried Singo probio je desnu stranu protivničke obrane, a u kaznenom prostoru pronašao Brekala koji iz blizine ekipi donosi vodstvo.

Pogodak Brekala pogledajte OVDJE.

Gosti, međutim, u 77. stižu do izjednačenja. Koffi Djidji napravio je prekršaj u kaznenom prostoru svoje momčadi i loptu je na bijelu točku namjestio Mattia Aramu. Gađao je i pogodio donji lijevi kut gola, vratar Vanja Milinković-Savić imao je loptu na ruci, ali svejedno je ušla.

Pogodak Aramua pogledajte OVDJE.

Susret je tako okončao bez pobjednika. Torino je na tablici trenutno deveti, mjesto iznad gradskog rivala Juventusa, dok je Venezia ostala na 18. mjestu, u zoni ispadanja iz lige.



Tagovi

ItalijaSerie ATorinoVenezia FCIvan JurićJosip Brekalo

Ostale Vijesti