undefined
undefined

Klupska legenda o pojačanju od 40 milijuna: Ne trebamo ga, samo sjedi na klupi (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 26.10.20. | 14:21

Frustracije lošom kadrovskom politikom pršte iz igrača koji je United vodio do pet naslova prvaka Engleske i naslova prvaka Europe.

Manchester United se malo ipak ‘’trznuo’’ nakon ponižavajućeg poraza od 1:6 na Old Traffordu od Tottenhama.

Nakon te noćne more stigla su dvije, mora se priznati, impresivne pobjede u gostima. Najprije je s 4:1 na St. James’ Parku stradao Newcastle, da bi na Parku prinčeva pao viceprvak Europe PSG s 2:1.

Nakon toga je stigla još jedna domaća utakmica bez pobjede, odnosno remi od 0:0 s Chelseajem. No navijačima Crvenih vragova je preko glave oscilacija, dobrih rezultata pa neočekivanih padova, i tako ciklički već godinama.

Ljubitelji Uniteda navikli su na trofeje, pobjede i konstantan boravak u vrhu, kako engleskog, tako i europskog nogometa. Toga je jako dobro svjestan i vjerojatno najprepoznatjiviji TV analitičar s DNA ovog kluba te njegov bivši kapetan, Patrice Evra.

Francuski lijevi bočni nikada ne škrtari na iskrenosti i osjećajima kada je njegov klub u pitanju, a vrlo je jasno vidljiva sva bol koju s njim proživljava. Najnovija problematika koje se dotakao jest ovoljetno pojačanje Donny van de Beek:

“Pričamo o Van de Beeku. Nemam ništa protiv dečka, ali zašto smo ga kupili? Gleda utakmice s tribina. Zato što ga ne trebamo. To je činjenica, ali se ljudi to boje reći na glas.”, rekao je iz dubine srca, a iz njega je u dobroj mjeri progovarala frustracija.

Na njega se, nešto racionalnije, nadovezao bivši napadač Chelseaja, Nizozemac Jimmy Floyd Hasselbaink:

“Točno tako. Ja ga znam jako dobro iz Ajaxa, i on je igrač koji treba igrati poziciju Fernandesa ili Pogbe. On je ofenzivni veznjak čija je snaga dolazak u završnicu, konstantni ulazak u šesnaesterac i postizanje golova. Slično Fernandesu, a ako se mora s njim potući za mjesto u sastavu, naravno da neće igrati.”

Van de Beek je u ‘’ozbiljnim’’ utakmicama (Premiership i Liga prvaka) odigrao svega 62 minute u pet utakmica, a u svakoj je ulazio s klupe. Jedine u kojima je startao su dvije Carabao kupa protiv Lutona i Brightona.



Tagovi

Patrice EvraDonny Van De BeekManchester Unitednogometni transferi

Ostale Vijesti