Nel Pavletic/PIXSELL
Nel Pavletic/PIXSELL

Klub iz Premier lige za 3 milijuna eura želi dovesti Rijekinog prvotimca

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 11.06.21. | 11:42

Umjesto u Italiju ide u Englesku

Rijekin prvotimac Stjepan Lončar, na pragu je odlaska iz Rijeke. Prije nekoliko dana pisali smo o interesu novog talijanskog prvoligaša Empolija za usluge ovog veznjaka, a bh. medij sportsport.ba tvrdi kako je Lončar na pragu prelaska u povratnika u Premier ligu, Norwich.

Lončarova tržišna vrijednost prema Transfermarktu iznosi 2.5 milijuna eura, a bh. medij tvrdi kako će momčad s Rujevce na temelju odštete dobiti tri milijuna eura.

Stjepan Lončar jedan je od najstandardnijih igrača Rijeke u koju je stigao prije tri sezone u kojima je upisao 113 nastupa zabivši pritom 12 i asistiravši 14 puta. Ovaj rođeni Mostarac je povremeni član BiH reprezentacije za koju je za sada upisao devet nastupa, pet u službenim utakmicama, bez konkretnog učinka.

Kada bi se transfer ostvario, za cifru koja se navodi, Lončar bi postao peti najskuplji igrač u povijesti Rijeke, uz bok Antoniju Mirku Čolaku te Ivanu Nevistiću. Skuplji od njih bili bi Andrej Kramarić (9 milijuna), Filip Bradarić (5.5 milijuna) te Franko Andrijašević i Matej Mitrović koji su u inozemstvo otišli za nešto više od 4 milijuna eura.

Norwich je prošle sezone osvojio Championship i vratio se u Premier ligu.


Tagovi

Stjepan LončarHNK RijekaRijekaNorwich CityPremier ligaPrva HNL

Ostale Vijesti