Klopp započeo pregovore s Barcelonom za francusku zvijezdu

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 18.09.20. | 11:32

Liverpool sprema velik posao.

Cijelo ljeto uprava Liverpoola je tvrdila kako ovog ljeta neće biti velikih kupovina. Najglasniji je u tome bio upravo trener Jurgen Klopp koji je rekao da navijači moraju biti svjesni da si oni ne mogu priuštiti izdvajanje ogromnih svota ovog ljeta.

Između redaka, navijači se moraju zadovoljiti dolaskom Konstantinosa Tsimikasa iz Olympiacosa za 13 milijuna eura te sjajnom akvizicijom Thiagom Alcantarom koji stiže za (u relativnom smislu) samo 30 milijuna eura.

Međutim, čini se kako su Redsi okrenuli ploču te su spremni dovesti i treće pojačanje u svoje redove ovog ljeta, a glavni im je prioritet sada Ousmane Dembele.

Kako prenosi katalonski Sport, novopečeni prvak Engleske kontaktirao je upravu Barcelone oko angažmana 23-godišnjeg Francuza kojega bi Klopp najradije doveo na posudbu. Svjetski prvak s Tricolorima glavna je želja njemačkog stratega koji ga iznimno cijeni i vidi ga savršenim kotačićem u uhodanom stroju sa Maneom, Salahom i Firminom.

Osim što bi ga htjeli dovesti na posudbu, klub s Anfielda spreman je isplatiti mu cijelu godišnju plaću, ali Blaugrana je jasna – neće ga pustiti ukoliko je riječ samo o posudbi. Ako je Liverpool spreman otkupiti Dembelea, spremni su razgovarati o cijenu, tvrdi isti izvor.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Excl. Liverpool coach Klopp wants Barcelona forward Ousmane Dembele<a href="https://twitter.com/albert_masnou?ref_src=twsrc%5Etfw">@albert_masnou</a> <a href="https://t.co/ybXF6w9xPK">https://t.co/ybXF6w9xPK</a></p>&mdash; SPORT English (@Sport_EN) <a href="https://twitter.com/Sport_EN/status/1306877998109351937?ref_src=twsrc%5Etfw">September 18, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Action Images)


Tagovi

Jurgen KloppOusmane Dembele

Ostale Vijesti