Reuters/John Sibley
Reuters/John Sibley

Klopp: „Za mene je situacija sa Salahom riješena", Salah: "Bit će vatre ako danas progovorim“

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 27.04.24. | 18:36

Nemirno je u Liverpoolu nakon remija s West Hamom...

Liverpool je remijem protiv West Hama vjerojatno ispao iz utrke za naslovom premierligaškog naslova, a kako nevolja u pravilu nikada ne dolazi sama, tako je i navijačku bazu Redsa iznenadila i žestoka svađa Jürgena Kloppa i Mohameda Salaha. Naime, Nijemac je ostavio Egipćanina na klupi (zbog slabe forme i činjenice da mu ritam remete česte ozljede) pa ga onda odlučio uvesti u 81. minuti i u tom času se dvojac žestoko posvađao, pa je suigrača morao doći smirivati Darwin Nunez.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Ne mogu vam reći što smo Salah i ja izgovorili uz aut liniju. Ali razgovarali smo u svlačionici i za mene je ta priča gotova. Stekao sam dojam da je i za njega“, izjavio je trener Liverpoola nakon ogleda, ali sudeći prema Salahovoj izjavi situacija je daleko od riješene.

„Ako danas progovorim, bit će vatre“, rekao je Salah okupljenim novinarima i tako jasno dao do znanja što misli o potezu Kloppa. 31-godišnjem Egipćaninu ugovor s Liverpoolom ističe na kraju sljedeće sezone, a brojni otočki mediji ga sele iz kluba, pa bi tako Liverpool mogao na ljeto ostati i bez trenera i bez ponajboljeg igrača.



Tagovi

Premier ligaLiverpoolJurgen KloppMohamed Salah

Ostale Vijesti