Klopp u ionako frustrirajućem siječnju dobio još jedan udarac!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 27.01.17. | 11:21

Liverpoolu trenutno ne cvjetaju ruže.

Nogometaši Liverpoola su od početka godine upisali samo jednu pobjedu u sedam utakmica i trenutno imaju deset bodova zaostatka za vodećom momčadi Premiershipa, Chelseajem. Ispali su 'Redsi' iz Liga kupa u srijedu nakon poraza u drugoj utakmici polufinala protiv Southamptona, a to još nije sve. Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp suočava se s novim problemima.

Posljednjih tjedana brojni su mediji povezivali klub s Anfielda i krilo moskovskog Spartaka, Quincyja Promesa i činilo se da će transfer biti zgotovoljen u ovom prijelaznom roku. No, do kraja zimskog prijelaznog roka u Engleskoj su ostala samo četiri dana. Nizozemac je sve je izvjesnije, ostaje u ruskoj prijestolnici, a Kloppova frustracija se nastavlja, obzirom da nisu bili previše aktivni na tržištu.

Promes je istaknuo kako ne razmišlja o ostalim ponudama i klubovima te kako želi ostati vjeran Spartaku.

Nikada nisam pomišljao na druge klubove. Nikada. Neke stvari su rečene, ali ne znam ništa o tome. Znam samo da igram za Spartak i ljudi koji me zbilja poznaju, to i razumiju“, rekao je Promes za Sport Express.

Upoznat je s interesom Liverpoola.

Da, Klopp je rekao da me želi u Liverpoolu jer mu se sviđam kao igrač. To je rekao. Naravno da sam razgovarao s njim ali ne o Liverpoolu. Mi smo samo prijatelji. Ponavljam, svatko tko me poznaje, razumije što mislim, kao i navijači Spartaka“.

'Redse' se ove zime povezivalo i s Julianom Draxlerom, Christianom Pulisicem i Julianom Brandtom, ali oni su ili preselili u druge klubove ili produljili vjernost u svojim klubovima.

Klopp dakle nije imao baš uspješan siječanj...

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Jurgen KloppQuincy Promes

Ostale Vijesti