foto: Action Images
foto: Action Images

Klopp otvorio pregovore s Van Dijkovom zamjenom

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 25.10.20. | 10:47

Mogao bi ga navodno dobiti za oko 25 milijuna eura

Liverpool započeo pregovore s Van Dijkovom zamjenom

Redsima je potreban stoper „jučer“ pa su već sjeli za stol s mogućom zamjenom za ozlijeđenog Virgila van Dijka.

Mercato tek što je završio, a Liverpool se već vratio na tržnicu, po gubitku Virgila van Dijka do kraja sezone zbog ozljede ligamenata otvorio je pregovore s njegovom mogućom zamjenom, a ima i alternativu u džepu.

Prva želja Jurgena Kloppa je Schalkeov branič Ozan Kabak, a rezervna opcija je Diego Carlos iz Seville.

Kabak je više na popisu zbog nekoliko razloga, prvo i osnovno jer Diego Carlos ima jako dobar ugovor, tržišna vrijednost mu je 50.000.000 eura, a otkupna klauzula mu je 75.000.000 eura. Sevillin sportski direktor Monchi poznat je kao neumoljiv pregovarač i Klopp njegovog igrača može dobiti usred sezone isključivo isplati li gore navedeni iznos.

Schalke također inzistira kako Kabak nije na prodaju, međutim bit će puno lakše realizirati taj posao. I jeftinije...

Posrnuli njemački gigant je u teškoj rezultatskoj i financijskoj krizi, nije pitanje hoće li morati prodavati na zimu, nego koliko, a i sam igrač bi rado napustio brod koji tone u Bundesligi i uključio se u borbu za trofeje na Otoku.

Njegova je tržišna vrijednost puno manja nego ona braniča Seville, prema Transfermarktu oko 29.000.000 eura

There are other factors. The 20-year-old defender, whose market value is €29 million, is far from a finished product. That factor would make him a perfect candidate to shadow Liverpool's current backline in the short-term and challenge for a starting position in the medium-term.

Liverpoolovi insajderi tvrde kako su pregovori već započeli, Schalke ne želi prodati, ali čini se kako će reći da na ponudu od oko 25.000.000 eura.

Redsi su ga već željeli na ljeto, ali odustali su u zadnji čas te odlučili ga pratiti i označili kao mogući transfer u budućnosti, no sadašnjost se okrutno našalila s njima i zbog ozljede prvog stopera natjerala Kloppa na zaključenje ovog posla što prije...


Tagovi

Ozan Kabaknogometni transferi

Ostale Vijesti