Klopp odabrao najbolji gol u povijesti Bundeslige (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 03.06.20. | 12:30

Strijelac je bio toliko dobar igrač da mu je majka nadjenula isto ime dva puta.

Karizmatični Nijemac jedan je od onih „tipova“ koji se voli nenadano pojaviti na nekim priredbama, ima izvrstan odnos s navijačima, respektiraju ga svi njegovi protivnici, a povrh svega jedan je od onih koji nikada ne izbjegava medije i kojem uistinu nije problem odgovoriti na niti jedno postavljeno pitanje.

Upravo zbog svega navedenog, iako je tema za razgovor s ovim fantastičnim trenerom „mali milijun“, mediji diljem svijeta lagano gube mogućnost pitati ga nešto na što on već nije odgovorio.

Tako je, u posljednjem razgovoru za njemačke medije, Klopp izjavio koji je pogodak za njega ujedno i najbolji u povijesti Bundeslige.

Naravno, nije to lagan izbor, naročito kada znamo da su se u Bundesligi viđali neki uistinu spektakularni golovi, ali za Jurgena nije bilo previše dileme te je kao najbolji pogodak u povijesti njemačkog prvenstva odabrao onaj Nigerijca Jay Jay Okoche protiv Bayern Munchena.

Podsjećamo, dogodilo se to sada već davne 1993. godine. Fantastičnom Nigerijcu tada je bilo 20. godina, a igrao je u dresu Eintrahta. Okocha se u toj utakmici poigrao s Oliverom Kahnom, fantastičnim vratarom za kojeg mnogi i dan danas smatraju da je jedan od 10 najboljih golmana svih vremena.

Pogodak pogledajte u nastavku teksta:

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/LMpEO" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

(foto:Reuters)

 


Tagovi

Jurgen KloppJay Jay Okocha

Ostale Vijesti