SERGIO PEREZ/Action Images
SERGIO PEREZ/Action Images

Klopp o Alonsovoj zahvalnici: “I ja sam postupio kao on”

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 29.03.24. | 17:22

Xabi se ipak neće vratiti na Anfield kako su to navijači Redsa priželjkivali…

Alonso u Bayern, Alonso u Real Madrid, Alonso u Liverpool. Puno natpisa, a istina je – Alonso ostaje u Leverkusenu! Španjolac je donio odluku koja je razveselila samo navijače Bayera, dok se trenutno najrazočaranijim čine simpatizeri Redsa koji su se istinski nadali kako bi se Xabi mogao vratiti na ‘mjesto sreće’.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Budući da je Klopp najavio odlazak iz kluba na kraju sezone, Liverpool je u aktivnoj potrazi za njegovim nasljednikom. Xabi je po mnogima ‘The One’, ali od njega ponovno na Anfieldu, barem zasad, neće biti ništa…

“Radi izvrstan posao u Leverkusenu. Tamo se skupila sjajna momčad i vjerojatno će svi ostati na okupu”, rekao je Jürgen Klopp na temu Alonsa i Liverpoola, odnosno odluke Xabija da ostane član Bayera i sljedeće sezone.

“Potpuno razumijem zašto je donio takvu odluku”, dodao je njemački strateg.

“On je mlad trener koji ima dobru momčad. I ja sam imao takvu sličnu situaciju. I isto sam postupio kao on te mi nikada nije bilo žao zbog toga.”

Naravno, nije Xabi Alonso jedini kandidat za klupu Liverpoola. Sada se fokus prebacuje na tercet De Zerbi – Amorim – Nagelsmann, s tim da navijači kluba nekako nisu ‘kupljeni’ ponuđenim opcijama. Xabi je, po njima, ‘taj’, ali sada je to manje važno.

Tko nakon Jürgena? Na to pitanje nitko nema odgovor. Ali, barem se jednadžba malo skratila. Možda se još uvijek ne zna tko će, ali se barem zna tko neće…



Tagovi

Jurgen KloppXabi AlonsoLiverpoolBayer LeverkusenPremier liga

Ostale Vijesti