STEPHANE MAHE/Action Images
STEPHANE MAHE/Action Images

Klopp najavio treće najveće pojačanje u povijesti Liverpoola

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 05.03.21. | 09:40

Francuz je na meti brojnih slavnih klubova.

Liverpool cilja na nova pojačanja koja će donijeti prijeko potrebno osvježenje u Redse, budući da su jučer protiv Chelseaja doživjeli peti uzastopni poraz na Anfieldu, što se nije dogodilo nijednom u klupskoj povijesti.

Stoga u upravi šesterostrukog prvaka Europe ciljaju na novo pojačanje, a to bi mogao biti Houssem Aouar, igrač Lyona koji je uz Depayja ponajbolji nogometaš poznatog francuskog prvoligaša.

Igrači Rudija Garcije treći su na tablici u Francuskoj sa 59 bodova te vode veliku borbu s Lilleom, PSG-om, ali i Kovačevim Monacom te im je Aouar jedan od najvažnijih igrača u tom pohodu - u posljednjem susretu bio je strijelac za slavlje 1:0 protiv Rennesa.

Osim sa Redsima, koji bi za njega mogli 'iskeširati' 60 milijuna eura, čime bi Francuz postao treći najskuplji ulazni transfer nakon van Dijka i Alissona, za strijelca pet pogodaka i trostrukog asistenta zanimali su se i Arsenal te Real Madrid, ali se u zadnje vrijeme Kloppa spominje kao najvećeg interesenta obzirom da će Wijnaldum vjerojatno napustiti klub po završetku sezone.



Tagovi

LiverpoolJurgen KloppHoussem AouarLyon

Ostale Vijesti