Klasa je klasa: Valbuena debitirao s dva asista, svi favoriti u Rusiji prošli!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 14.08.14. | 10:45

Tri favorita za naslov u ruskoj Premier ligi jučer su uspješno odradila utakmice 3. kola...

Dinamo Moskva brzo se oporavio nakon poraza u gradskom derbiju od Spartaka, svladavši na gostovanju Ufu s 2:0. Da stvar bude bolja, skupo pojačanje iz Marseillea Mathieu Valbuena već se počeo isplaćivati. Francuski reprezentativac asistirao je naime za oba pogotka, Sambe u 31. i Kuranyija u 61. minuti. U redovima domaćina cijelu utakmicu odradio je hrvatski veznjak Ivan Paurević.

Tri boda na gostovanju upisao je i Zenit, koji je s 2:1 pobijedio Ural. Premda su već u 5. minuti poveli golom Dannyja, nije to bila lagana utakmica za momčad Villas-Boasa, kao ona u prošlom kolu kada su Torpedu utrpali osam komada. Ural je uspio izjednačiti prije odlaska na odmor pogotkom Aceveda, pa smo u  nastavku gledali uporne pokušaje gostiju da vrate vodstvo. Konačno, do prednosti su ponovo došli u 74. minuti zahvaljujući Rondonu i zadržali je do kraja susreta.

CSKA je uz dosta muke na domaćem terenu s minimalnih 1:0 pobijedio Terek. Ključnim trenutkom utakmice pokazao se rani pogodak Zorana Tošića u 4. minuti. Golova nije bilo na dvoboju Arsenal Tule i Rubina, a gostima nije pomogao niti hrvatski napadač Marko Livaja koji je u igru ušao u 77. minuti.

Poslije tri odigrana kola jedini s maksimalnim učinkom su Zenit i CSKA, a slijede ih Spartak i Dinamo sa šest bodova.


Tagovi

CSKA MoskvaZenitMathieu ValbuenaDinamo Moskva

Ostale Vijesti