Pixsell
Pixsell

Kjetil Knutsen: "Dinamo je odlična momčad, a atmosfera je bila sjajna. Dinamu želim sve najbolje u Ligi prvaka"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 24.08.22. | 23:47

Strateg Bodo/Glimta očekivano je bio razočaran nakon ispadanja u playoffu lige prvaka.

Dinamo je posljednji sudionik ovosezonske Lige prvaka nakon što je u Zagrebu, nakon produžetaka, svladao Bodo/Glimt, prvaka Norveške. Nakon utakmice medijima se obratio strateg domaćina Kjetil Knutsen.

"Sva četiri gola primili smo iz različitih situacija. Dobro smo se nosili s Dinamom, nismo se uplašili jačeg protivnika. Trudili smo se koliko smo mogli. Nismo imali ništa za izgubiti, imali smo momentum u igri, no nismo ga uspjeli zadržati. Nakon trećeg gola smo se slomili. Moramo se usredotočiti na nastavak sezone".

"Momčad je već dosta umorna, sezona nam traje jako dugo. Imali smo kratko vrijeme za pripremu na pravoj travi, ali igrali smo napadački unatoč tome", rekao je Knutsen, a s njim se složio i Hugo Vittelsen.

Je li mogao napraviti pokoji drugi potez?

"Dugo smo izdržali u borbi s Dinamom, ali, nažalost, nedovoljno dugo. Ovo je za nas odlična prilika za učenje. Veliko iskustvo, Naravno da je rezultat mogao biti bolji, ali teško je sada govoriti nakon bitke. Nema nepogriješivog plana. Uvijek se nešto pita i protavnika. Moji su igrači dali sve od sebe, ali ovaj put nismo uspjeli izdržati. Nadam se da ćemo biti bolji u idućoj prigodi", rekao je i nastavio:

"Morali smo mijenjati pred kraj utakmice jer su igrači bili umorni. Igramo na dvije fronte, moramo još poraditi na tom fizičkom aspektu igre. Nismo naviknuli na ovaj tempo putovanja i natjecanja".

Igrači Vetelsen i Sampsed smatraju isto.

"Ovo je bilo fantastično iskustvo, trebamo još igrati na ovoj razini kako bismo stekli posebno iskustvo".

Kako biste komentirali Dinamove šanse u Ligi prvaka?

"Dinamo je odlična momčad. Nemam iskustvo igranja Lige prvaka, samo gledanja natjecanja na televiziji, pa nemogu reći kako će Dinamo proći u Ligi prvaka. Atmosfera na stadionu je bila sjajna. Želim sve najbolje Dinamu u Ligi prvaka", rekao je za kraj trener Knutsen.

Liga prvaka, doigravanje, uzvrati

Utorak, 23. kolovoza

Viktoria Plzeň – Qarabağ 2:1 (0:0)

C. zvezda – Maccabi Haifa 2:2 (2:3)

Benfica – Dinamo Kijev 3:0 (2:0)

Srijeda, 24. kolovoza

Dinamo Zagreb - Bodø/Glimt 4:1 prod. (2:1) (0:1)

Trabzonspor – Copenhagen 0:0 (1:2)

PSV – Glasgow Rangers 0:1 (2:2)

Sve utakmice počinju u 21 sat, a u zagradama su rezultati prvih nadmetanja.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

Bodo/GlimtDinamo ZagrebGNK DinamoLiga prvaka

Ostale Vijesti