REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

Kiks Lazija na Bentegodiju, Sampdoria u 97. ostala bez supervažne pobjede

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 06.02.23. | 22:41

Toma Bašić cijelu je utakmicu proveo na klupi

U prvom dvoboju današnjeg programa 21. kola talijanskog nogometnog prvenstva Verona i Lazio odigrali su bez pobjednika (1:1) na Veroninom stadionu Bentegodi. Lazio je poveo u posljednjoj minuti prvog dijela golom Pedra, a Verona je izjednačila u 51. kada je poenzirao Cyril Ngonge. Toma Bašić cijelu utakmicu proveo je na Lazijevoj klupi za pričuve.

Verona je ovim remijem ostala 18., a sada je zaostatak za zonom spasa smanjila na četiri boda. Lazio je pak upisao drugi remi u nizu, te je trenutno četvrti, s bodom manje od najvećeg rivala Rome te bodom više od Milane i Atalante s kojom Rimljani igraju u idućem kolu na svojem Olimpicu. Verona pak dočekuje Salernitanu.

Bez supervažne pobjede u borbi za ostanak ostala je Sampdorija koja je do 97. minute vodila 2:1 u Monzi, no domaćini su uspjeli izjednačiti golom Mattea Pessine iz kaznenog udarca! Monza je tako produžila seriju bez poraza na sedam utakmica, a Sampdoria je nakon pet uzastopnih poraza u svim natjecanjima danas izvukla remi, ali to navijače momčadi iz Genove neće zadovoljiti, jer su u debeloj sudačkoj nadoknadi ostali bez dva vrijedna boda u borbi za ostanak. nakon što je Manolo Gabbiadini koji je zabio oba pogoka u svoju momčad i činilo se da će se zoni spasa približiti na šest bodova.

Sampdoria je ostala na pretposljednjem mjestu ljestvice s tek 10 osvojenih bodova, osam manje od 17. Spezije. Monza je sigurna u sredini tablice (10. mjesto) s 26 osvojenih bodova. Sampdoria u idućem kolu dočekuje Inter, a Monza gostuje kod Bologne.

Posljednji dvoboj 21. kola sutra (utorak) će odigrati Salernitana i Juventus u Salermu. (rv)



Tagovi

LazioHellas VeronaSerie AToma Bašić

Ostale Vijesti