Kicker otkrio koje četiri zvijezde predvode pobunu protiv Kovača

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 05.11.18. | 13:02

Hrvatu na klupi Bayerna neće biti lako.

Ugledni njemački Kicker donosi priču koja će dati širu sliku o odnosima koji vladaju unutar Bayerna. Naime, prema njihovim navodima, formirala se velika četvorka sastavljena od ponajvećih zvijezda kluba, a koje predvode pobunu protiv Nike Kovača!

Fantastična četvorka su Arjen Robben, Thomas Muller, Franck Ribery i Mats Hummels, a oni hrvatskom treneru zamjeraju nekoliko stvari. Prije svega, smatraju da nema dovoljno iskustva na najvišoj razini, potrebnog da odvede klub do najvećih rezultata u Europi. Uz to, problem je što se u klubu jako malo radi na taktici, uz sve to, Kovač nikada nema spreman plan B za slučajeve da se utakmica ne razvija u željenom smjeru za Bavarce. A to se ove sezone događa mnogo češće nego prethodnih godina.

> ODIGRAJ BAYERN - AEK

No, preko svega toga spomenute bi zvijezde puno lakše prešle, samo da imaju adekvatan status kod bivšeg izbornika Hrvatske. Najnezadovoljniji je Robben koji je samo četiri puta odigrao cijelu utakmicu, dok je čak osam puta zamijenjen. Isto tako, Muller i Ribery ove sezone upoznavaju se sa svim čarima klupe za rezervne igrače, na što u svojim karijerama nisu navikli, dok Hummels još otprije ima nekih nesuglasica s trenerom bavarskog velikana.

Sve to doprinosi jako lošoj atmosferi unutar momčadi, a Kicker navodi da četvorka ne planira odstupiti niti milimetra, sve dok Kovač ne dobije otkaz. Kako god da ova trakavica završi, u njemačkom prvaku spremaju se veliki potresi. Tko će biti žrtva(e), pokazat će vrijeme.

(foto: Reuters)

 

 


Tagovi

Thomas MüllerArjen RobbenFranck RiberyMats Hummels

Ostale Vijesti