Khedira napokon otkrio planove za budućnost

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 25.12.14. | 17:16

Napokon se oglasio i Sami Khedira. Njemački veznjak na privremenom radu u Realu ove godine nije davao previše izjava, a u božićnom intervjuu za Stuttgarter Nachrichten otkrio je svoje planove.

Zbog ozljeda Khedira je odigrao tek 4 utakmice ove sezone za madridski klub, a kako mu ugovor istječe na kraju sezone, tako se sve više piše kako će ovaj 27-godišnji defenzivni veznjak promijeniti sredinu. Ako ne već ove zime, onda svakako na ljeto.

No, Khedira bio volio ostati u Realu. „Ponovo sam fizički spreman i ubrzo bih se mogao naći na terenu. Ne bojim se konkurencije, spreman sam se boriti za mjesto u Realu, a volio bih kada bih i nakon isteka ovog ugovora ostao u Madridu“, izjavio je Khedira.

Nijemac je pohvalio i Tonija Kroosa koji je na neki način preuzeo njegovo mjesto. „On je sjajan igrač. Nevjerojatno je kako se prilagodio Realu. Nakon samo pola godine postao je ključni igrač za nas“, izjavio je Khedira koji nije želio odgovoriti na pitanje gdje bi volio nastaviti karijeru ako mu Real ne ponudi novi ugovor.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Sami KhediraReal Madrid

Ostale Vijesti