Kek uoči velikog derbija protiv Hajduka: Njihova serija će nas dodatno motivirati! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 11.05.17. | 17:30

Rijeka u subotu u Jadranskom derbiju dočekuje Hajduk.

Ulaznice za Jadranski derbi doslovce su razgrabljene i svi nestrpljivo očekuju veliki okršaj Rijeke i Hajduka. Splićani u goste Rijeci stižu u sjajnoj formi, sa pet pobjeda zaredom i bez poraza u zadnjih devet utakmica. Vodeća momčad 1. HNL se pak poskliznula u prošlom kolu, izgubivši od Lokomotive i Dinamo je stigao na pet bodova zaostatka, četiri kola do kraja. Pobjeda je imperativ za momčad Matjaža Keka, a i trener Riječana je svjestan teine utakmice.

Derbi! Velika utakmica i izazov. Rasprodana Rujevica, kvalitetan protivnik i naša želja, cilj, motiv i inat da napravimo ono što se očekuje od nas i što mi očekujemo. Zadovoljan sam kako su igrači reagirali nakon zadnje utakmice. Mislim da će ekipa biti spremna odigrati kvalitetno i to je najbitnije. Svi živimo za ovu veliku utakmicu“, rekao je Kek uoči dvoboja protiv Hajduka.

U susretu protiv splitskog sastava neće biti Franka Andrijaševića, koji ima tri žuta kartona.

Nebitno je tko će igrati. Svaki igrač koji dobije priliku izaći će na travnjak i dati sve od sebe da odigra kvalitetno pametno i angažirano, s puno agresije. Bitno mi je da igrači koji će igrati, daju sve od sebe“.

To će im i trebati jer je Hajduk u dobroj pobjedničkoj seriji.

Hajduk odlično igra. To nas mora dodatno motivirati i napraviti još agresivnijim. Igramo protiv ekipe koja se standardizirala. To je jako bitno u nogometu, što se na kraju vidi i u njihovim rezultatima“, naglasio je Kek.

Marko Vešović ističe kako poraz od Lokomotive nije ostavio traga na momčadi.

„Čeka nas prava utakmica u pravoj atmosferi. Za to se živi i igra. Mogu reći da smo motivirani i puni sportskog inata. Velika pozitiva vlada u svlačionici. Znamo svi što moramo napraviti. Jedva čekamo utakmicu i vjerujem da će publika uživati“, kazao je Vešović.

Utakmica 33. kola 1. HNL između Rijeke i Hajduka igra se u subotu s početkom u 17 sati na Rujevici. Riječani su favoriti u tom dvoboju, vidjet ćemo hoće li opravdati tu ulogu, a na taj se susret možete kladiti OVDJE.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Marko VešovićMatjaž Kek

Ostale Vijesti