Kek nakon poraza u zadnjim sekundama: Na ovom nivou nema mjesta greškama poput naših večeras

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 16.08.17. | 23:30

Izjave nakon minimalnog poraza večeras dali su Matjaž Kek i Marko Vešović.

Rijeka nije na kraju izdržala u Pireju; imali su vodstvo na poluvremenu, ali do kraja je Olympiakos iskoristio prigode koje su promašili u prvom dijelu i na kraju slavio s 2:1.

>>Rijeka nije izdržala u paklu Pireja, ali svejedno kući nose aktivan rezultat! (VIDEO)

>>TIJEK UTAKMICE: Rijeka u Pireju pala u posljednjim minutama (2:1)

Matjaž Kek ipak nije nezadovoljan. Nakon utakmice čestitao je Grcima i poručio da moraju gledati naprijed, put uzvrata na Rujevici.

"Imali smo puno sreće, dok nismo zabili, Grci su već stvorili par dobrih šansi. U nastavku smo pali fizički, ostali smo i s igračem manje... Na ovom nivou natjecanja nema prostora za greške kakva se nama dogodila u 93 minuti. Grci su pokazali kvalitetu, a mi moramo gledati naprijed, šteta što nismo izdržali do posljednje minute sačuvati 1:1. Na Rujevici očekujem puno više pameti i koncentracije od svojih igrača", izjavio je strateg našeg prvaka.

Optimističan uoči uzvrata je i Marko Vešović, ponajbolji igrač Rijeke:

"Jako teška utakmica, ali takvu smo i očekivali. "Tukli" su nas presingom i kombinatorikom, dobro smo parirali, znali smo koje su naše prednosti i zabili smo jako važan gol za uzvrat. Nismo imali sreće ni snage u posljednjim minutama. Sve je otvoreno u revanšu", izjava je krilnog igrača Rijeke.

Uzvrat je na rasporedu za šest dana na Rujevici.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Matjaž KekMarko VešovićOlympiacos

Ostale Vijesti