Nel Pavletic/PIXSELL
Nel Pavletic/PIXSELL

„Kaznili smo Dinamo i napravili sjajan rezultat, Nevistić je imao fantastičnu večer“

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 19.01.21. | 22:01

Trener Rijeke prezadovoljan je reakcijom i pobjedom svoje momčadi.

Rijeka je danas u zaostaloj utakmici 6. kola Prve HNL slavila na Maksimiru rezultatom 0:2.

Trener Rijeke Simon Rožman nakon utakmice je bio prezadovoljan kako su njegovi igrači reagirali u prvoj utakmici u nastavku prvenstva.

„Jako dobra utakmica za otvaranje prvenstva. Čestitke mojim igračima, napravili su dobar posao i jako dobro smo izgledati na travnjaku. Nije još sve idealno, ali bili smo kompaktni. Kaznili smo Dinamo u pravo vrijeme i napravili sjajan rezultat. Obranjeni jedanaesterac? Nevistić je imao fantastičnu večer kakva se mora dogoditi ako želiš usred Maksimira nešto uzeti“, zadovoljan je Rožman.

„Bilo je i mana, u nekim situacijama smo “visili”, ali i stvarali jako dobre situacije. Velika pobjeda protiv jedne odlične momčadi. Dečki žele, a treba im dati podršku onda kad je loše. Imaju energiju, žele biti bolji, a onda se to uvijek nagradi. Želimo imati dobar, prepoznatljiv gard, znamo kako želimo izgledati“, zaključio je.

„Znali smo kako jedino možemo protiv Dinama, a to je značilo ne igrati na njihov mlin. Znači bez nabijanja lopte i sa što manje pogrešaka. Igrali smo strpljivo, taktički jako zrelo i tako smo se i pripremili. Odigrali smo stvarno pravu mušku, čvrstu utakmicu, zabili prilike i sačuvali vrata. Presretni smo i okrećemo se sljedećoj utakmici za vikend, imamo ih dosta zaostalih i nadam se da ćemo slaviti u svima njima. Puni smo samopouzdanja, a imali smo i dobar pristup. Sve u svemu, 0:2 je velika pobjeda u Maksimiru“, izjavio je strijelac prvog gola Lončar .

 


Tagovi

Simon Rožman

Ostale Vijesti