Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Karoglan:"Nevjerojatno je što smo promašili, to se često zna osvetiti. Žaper? Prognoze nisu dobre!"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 17.02.24. | 19:50

Hajdukov trener zadovoljan pobjedom, ne i realizacijom protiv Rudeša (2-0), zabrinut zbog ozljede veznjaka

Mislav Karoglan, Hajdukov trener bio je podijeljenih emocija nakon utakmica. Pobijedila je njegova momčad 2-0 Rudeš u Kranjčevićevoj, stvorila puno prilika, ali i puno toga promašil.a Uz to, ozlijedio se Mihael Žaper, nije izgledalo dobro.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Na kraju zaslužena pobjeda, dobro prvo poluvrijeme. Šteta za te velike šanse, imali smo i u nastavku neke šanse, a na kraju moraš strepiti. Morali smo prelomiti utakmicu puno ranije, jer protivnik uvijek može zabiti gol. Svakoga respektiram i zato sam tako slaviodrugi gol. Nevjerojatno je što smo promašili i to nekad znaš platiti, ali kad uspoređujem ovu utakmicu i onu na Poljudu, tamo nismo ništa krealirali, sad smo bili puno opasniji. Nogomet ima nepisana pravila, zna se osvetiti.", rekao je Hajdukov trener, zabrinut zbog Žaperove ozljede.

"Neću previše o tome, ali prognoze nisu dobre, imali smo to već ovdje, na istom mjestu s Lovrom Kalinićem. Nisam za to da komentiram teren, žao mi je igrača, bilokojeg."

A te prve prognoze kažu da je Žaperu 'otišao' ligament koljena, baš kao i Lovri Kaliniću, gotovo na istom dijelu terena. Karoglan je posebno izdvojio Pukštasa, koji se vratio u dobru formu, imao je i nekoliko šansi, zabio gol koji je poništen. A kakav je bio Brekalo?

"Zadovoljan sam, on je atipično krilo, voli ulaziti u sredinu. Ovo je prva utakmica koju su igrali on i Livaja, bilo je važno da ne ulaze u istu zonu, ali dobri igrači uvijek nađu put."

Debitirao je u prvih 11 Šimun Hrgović, je li položio ispit?

"Jako dobar, pozitivan. Imali smo trojicu iz naše škole. Moraš pobjeđivati, nije lako, a istovremeno idemo uvijek s barem dva mlada igrača. Nije da me to opterećuje, dolazim s Akademije, ali znate kako je, viču mi da moram pobjeđivati i da moram - svašta. To je sudbina trenera Hajduka, ali obožavam mlade igrače, no da nije uvijek lako ganjati rezultat i davati šansu mladina, to nije. No, takva je sudbina.", kazao je Karoglan.



Tagovi

HajdukNK RudešHNLMislav Karoglan

Ostale Vijesti