Foto: Hajduk.hr
Foto: Hajduk.hr

Karoglan uoči Rijeke: „Navijači ne vole floskule i demagogiju, neka sude po onome što vide na terenu“

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 13.09.22. | 14:53

Novi trener Hajduka najavio je susret s Rijekom

Hajduk je u ponedjeljak počeo tjedan s trenerskom promjenom. Došlo je do prekida suradnje s Valdasom Dambrauskasom, a na njegovo mjesto je zasad stao dosadašnji pomoćnik Mislav Karoglan. Pred njim je već u srijedu prvi zadatak, čeka ga zaostala utakmica protiv Rijeke od 16.30 na Poljudu.

„Nisu ovo trenuci slavlja. Nemam puno vremena za pripremu utakmice. Znam što nam je raditi. Nekih promjena će biti, nešto i zbog prisile. Neki igrači nisu spremni. Svaki trener nosi svoju ideju, ali ne možeš igrače izbombardirati informacijama. Kolega Valdas je radio jako dobro. Važno je da momčad psihološki podignemo. Ja sam optimist“, rekao je Karoglan uoči utakmice.

Upitan kakav Hajduk možemo sutra očekivati odgovorio je:

„Napadački s puno lopte u nogama. Volim maksimalno optimizirati posjed. U tom segmentu smo dosta pali, mora to biti puno bolje.“

Osvrnuo se i na Rijeku.

„Kolega Cosmi je imao vremena da vidi s čim raspolaže. Sigurno je pametniji u ovih sedam dana, ali maksimalan fokus je na Hajduku, a ne na Rijeci. Iako Rijeci maksimalan respekt, ne pripadaju mjestu na ljestvici gdje se trenutno nalaze.“

Imao je i poruku za navijače.

„Momci će se baciti na 'glavu'. Dat će sve od sebe. Navijači ne vole floskule i demagogiju. Neka sude po onome što vide na terenu.“ (km)


HNL, 10. kolo

Petak, 16. rujna

Varaždin - Slaven Belupo, 19.00

Subota, 17. rujna

Gorica - Osijek, 16.55

Hajduk - Istra 1961, 19.05

Nedjelja, 18. rujna

Rijeka - Šibenik, 15.00

Lokomotiva - Dinamo, 17.15


*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

HajdukMislav KaroglanRijekaHNL

Ostale Vijesti