Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Kapetan Rijeke ispričao se navijačima zbog postupka igrača nakon utakmice protiv Lokomotive

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 23.10.21. | 09:52

Pred Rijekom je nova utakmica protiv Lokomotive.

Rijeka je propustila učvrstiti svoje mjesto na vrhu prvenstvene ljestvice i u zaostaloj utakmici četvrtog kola izgubila na Rujevici od Lokomotive.

Nakon utakmice igrači Rijeke napustili su teren bez da su pozdravili svoje navijače. Zbog tog propusta brzo su se vratili, a kapetan momčadi s Kvarnera, koji nije igrao protiv Lokomotive, ispričao se svojim navijačima.

"U ime cijele ekipe ispričavam se svim navijačima zbog situacije koja se dogodila nakon završetka utakmice protiv Lokomotive. Naše razočaranje zbog poraza i loše igre ne opravdava činjenicu da nakon utakmice nismo odmah svi zajedno, kao ekipa, došli pozdraviti navijače koji nas prate i podržavaju u pobjedama i porazima. Svi znamo da su navijači naš 12. igrač, a prazne tribine za vrijeme korone, najbolje su pokazale važnost navijača i koliko nam znači njihova podrška. I zato im se još jednom ispričavam i u ime ekipe zahvaljujem na podršci koja nije izostala u niti jednom trenutku", neovisno o rezultatu.

Pred Rijekom je nova prvenstvena utakmica protiv Lokomotive, ovaj puta u sklopu redovnog 13. kola u Kranjčevićevoj, u nedjelju u 17.30.

(2.80) Lokomotiva (3.35) Rijeka (2.50)

"Borbom i požrtvovnošću na travnjaku odužit ćemo se navijačima. Već u nedjelju nas očekuje nova važna utakmica protiv Lokomotive i pozivam sve koji mogu da nas podrže i u Kranjčevićevoj, kao i na idućoj domaćoj utakmici protiv Osijeka", rekao je za kraj Smolčić.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

HMNK RijekaHNK RijekaRijekaLokomotiva ZagrebNK LokomotivaPrva HNLHrvoje Smolčić

Ostale Vijesti