REUTERS/Johanna Geron
REUTERS/Johanna Geron

Kaos u svlačionici Belgije: L'Equipe javlja da su se potukli senatori, Hazard najavio izvanrednu presicu

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 29.11.22. | 10:05

Još jedan problem za Belgijce uoči utakmice s Hrvatskom

Belgijci nisu došli pretjerano raspoloženi u Katar na Svjetsko prvenstvo. Izvukli su se pobjedom u prvoj utakmici protiv Kanade (1:0), iako je vrlo lako moglo to završiti porazom. No od poraza se nisu uspjeli izvući protiv Maroka (0:2) što je izgleda totalno demoraliziralo momčad. U Katar su stigli načeti brojnim ozljedama i narušenim odnosima unutar svlačionice, a sve je eskaliralo pred utakmicu s Hrvatskom koju igraju u četvrtak od 16 sati.

Pred odlučujuću utakmicu za osminu finala, kako javlja L'Equipe nastao je pravi kaos u svlačionici Belgije. Naime, prema njihovim informacijama nakon utakmice protiv Maroka potukli su se u svlačionici Jan Vertonghen i Eden Hazard. Kapetan je prigovorio obrani da su prespori, a to je naljutilo braniča Vertonghena koji ga je napao. U sukobu su sudjelovali Kevin De Bruyne i Romelu Lukaku, koji su intervenirali na kraju da ne dođe do većeg incidenta.

Razlog je to vjerojatno i današnje izvanredne presice na kojoj će od 13 sati govoriti Hazard i Vertonghen. Danas su na konferenciji za medije bili najavljeni Yannick Carrasco i Arthur Thaete, ali Hazard i Vertonghen žele javno raščistiti priču koju je plasirao ugledni francuski list.

Pram pisanju belgijskih medija, održan je i grupni sastanak u organizaciji izbornika Roberta Martineza na kojem je glavnu riječ vodio Lukaku, a pišu i o bijesu vratara Thibauta Courtoisa nakon poraza protiv Maroka koji je navodno razbijao po svlačionici. (rv)



Tagovi

Eden HazardJan VertonghenBelgijabelgijska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti