Luka Stanzl
Luka Stanzl

Kaneko: "Upisao sam asistencije, ali nedostaje mi gol! Navijačima ću pokazati još više od ovoga"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 04.12.23. | 20:15

Japanac je bio prvo Dinamovo ime u pobjedi (2-0) u Koprivnici

Kad smo vidjeli teren u Koprivnici, odmah smo se sjetili Takura Kaneka. Kako će Japanac reagirati kad vidi tu 'njivu', kako će se prilagoditi na nešto što vjerojatno vidi prvi put u životu. Jednom je Boško Balaban izjavio, kad je igrao u sličnim uvjetima, da se na takvom terenu i krave potkivaju. Očekivali smo da će dobroćudni Japanac pasti u depresiju i požaliti što je došao u HNL. No, on je ipak Japanac, 'ratnički karakter', nije bilo prostora i vremena za uzmicanje, istrčao je na Apaš i oduševio. S dvije asistencije, ali i odličnom predstavom, apsolutno prvo ime susreta.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Bio je jako težak teren, ali bez obzira na uvjete, cijela je momčad odigrala dobro i uspjela izboriti tri boda.", rekao je, uz pomoć prevoditelja Kena, Takuro Kaneko. Primao je čestitke za asistencije i dobru igru, ali on nije bio posve zadovoljan sobom.

"Drago mi je da sam upisao dvije asistencije, ali imao sam priliku za gol, nedostaje mi taj gol."

I

pak, publici nije nedostajao, ne samo Dinamovi, već i domaći navijači, ispratili su ga pljeskom kad je napuštao travnjak.

"Lijepo je da su me navijači prihvatili, još ću im više pokazati u narednim utakmicama.", skromno je zaključio Kaneko.

Dario Špikić potvrdio je pogotkom pobjedu u svojem stotom nastupu za Dinamo.

"Bio je to moj 100. nastup, lijepo je zabiti u jubileju, ispalo je sve dobro. Cijelu polusezonu imamo problema s ozljedama, ali stišćemo zube, sad nas je krenulo, vjerujem da ćemo ovako nastaviti."

Iduća je postaja Maksimir, utakmica s fenjerašem Rudešom.

"Trebamo završiti u najboljem nizu, skupiti sve pobjede do kraja, to je cilj. Vrijeme i teren su bili teški, ali hvala navijačima na podršci, bili su uz nas i kad nas nije išlo, sjajno nas prate."



Tagovi

Takuro KanekoDario ŠpikićGNK DinamoSlaven BelupoHNL

Ostale Vijesti