REUTERS/Radovan Stoklasa
REUTERS/Radovan Stoklasa

Kanada vodila pa spašavala remi protiv 85. države svijeta

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 11.11.22. | 18:45

Suparnici Hrvatske na Svjetskom prvenstvu odigrali su prijateljsku utakmicu

Drugu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Kataru odigrat će Hrvatska protiv Kanade 27. studenoga u Al Rayyanu od 17 sati. Do početka Svjetskog prvenstva ostalo je još devet dana, a sve reprezentacije ulaze u završne pripreme. Kanada je tako danas odigrala prijateljski ogled protiv Bahreina koji je po FIFA rankingu 85. reprezentacija svijeta.

Kanađani su poveli u šestoj minuti golom Ismaela Konea veznjaka Montreala koji se natječe u MLS-u. Nije dugo trajalo to vodstvo, a na koncu su morali Kanađani spašavati i loviti remi. Do izjednačenja je Bahrein došao golom Mahdija Al-Himaidana u 14. minuti, a 1:1 je bio rezultat s kojim su otišli na odmor.

U drugom dijelu okrenuo je Bahrein poveo 2:1 golom Yusufa Helala u 65. minuti, a Kanada je uspjela na kraju izvući remi golom Lucasa Cavallinija za 2:2 u 81. minuti. (rv)

Sastav Kanade (3-4-1-2): St. Clair – Waterman, Piette(od 70. Akinola), Miller(od 71. MacNaughton) – Leryea(od 89. Shaffelburg), Johnston, Kaye(od 59. Fraser), Edwards(od 59. Guillard) – Osorio – Kone, Cavallini (od 89. Nelson)



Tagovi

KanadaHrvatskaKatar 2022Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.Bahrein

Ostale Vijesti