Nel Pavletic/PIXSELL
Nel Pavletic/PIXSELL

Kamen temeljac obrane Rijeke ostaje na Rujevici i sljedeće sezone

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 19.05.21. | 18:00

Iskorištena je opcija produljenja ugovora.

Nino Galović i sljedeće će sezone nositi dres NK Rijeke.

28-godišnji branič, rodom s otoka Brača, u Rijeku je stigao u siječnju 2020. godine bez odštete iz japanskog prvoligaša Sagan Tosua.

Nekadašnjem braniču i kapetanu RNK Splita nije dugo trebalo da postane neizostavan član udarnih 11, a kvaliteta njegovih igara s vremenom je postajala sve bolja i bolja. Galović se praktički od početka sezone nametnu kao kamen temeljac obrane Rijeke.

Ove sezone Galović je bio standardan, kako u prvenstvu tako i u Europskoj ligi, a ukupno je za plavo-bijele u sezoni 20/21. skupio 37 nastupa i pet pogodaka.

Bivšem U-21 reprezentativcu trenutna tržišna vrijednost iznosi 800 tisuća eura, a u slučaju da ga uprava Rijeke ovog ljeta ne proda, već na jesen se očekuju pregovori oko novog ugovora kako od siječnja 2022. ne bi bio slobodan bez dozvole kluba razgovarati s nekim novim potencijalnim poslodavcima.

U istoj situaciji kao i Nino Galović je miljenik riječke publike Robert Murić kome će također vrlo vjerojatno biti aktivirana opcija produljenja ugovora za sljedeću sezonu, a zasad je poznato kako klub definitivno na kraju sezone napušta Luka Capan koji će postati slobodan igrač te Sterling Yateke, Franko Andrijašević, Luka Menalo, Sandro Kulenović i Josip Drmić kojima ističe posudba.

Status Ivana Tomečaka zasad nije poznat, a Gnezda-Čerin i Mudražija ostaju u Rijeci na posudbi do kraja sljedeće sezone.


Tagovi

Nino GalovićHNK RijekaRijekanogometni transferitransferiLjetni prijelazni rokugovor

Ostale Vijesti