KalVARija Vukova, lukave Lisice napustile Molineux neporažene (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 14.02.20. | 22:40

Usprkos manjku golova gledali smo jedan jako zanimljiv susret.

Od samog početka gledali smo jednu pravu utakmicu engleskog prvenstva u kojoj velikog ritma i inteziteta u svim segmentima utakmice nije nedostajalo.

Vukovi su bili donekle bolji, a svoju bolju igru su, barem na nekoliko minuta okrunili u posljednjoj minuti prvog poluvremena. Vukovi su izveli kratak korner, lopta je potom otišla na drugu vratnicu gdje je najviši Dorethy, ali on se umjesto udarca odlučio vratiti loptu na peterac gdje dobro reagira Boly i dovodi Vukove u vodstvo.

Vukovi su proslavili svoj pogodak, ali onda – pokVARena tehnologija je rekla svoje.

Prilikom kratko izvedenog kornera jedan dio Jotine kopačke (navodno) je bio iza dozvoljene linije te je stoga pogodak poništen. Iako je geometrijski sve egzaktno, riječ je o katastrofalnoj odluci koja samo ubija čar nogometa, a vjerujemo da će se s time složiti i simpatizeri Leicestera.

U nastavku utakmice Vukovi su nastavili biti bolja momčad na terenu, ali pogodak nikako nije dolazio.

U 76. minuti Choudhury se okliznuo, a pritom i pomeo suparničkog igrača zbog čega je nagrađen drugim žutim kartonom te je poslan na ranije tuširanje.

Iako su imali igrača više, Vukovi nisu uspjeli stići do pobjede te je utakmica završila bez golova.

Leicester je tako ostao na trećem mjestu, dok je Wolverhampton, barem privremeno, prestigao Everton te su sada sa sedmom mjestu Premier lige.

(foto: Reuters, screnshoot)

 


Tagovi

VARizvještajWilly Boly

Ostale Vijesti