Kalinić sigurno napušta Atletico, poznato ime novog kluba?

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 22.08.20. | 19:23

Svima je jasno da u Atleticu za njega nema budućnosti.

Roma je prošlu sezonu završila na petom mjestu u talijanskom prvenstvu čime je izborila nastup u Europskoj ligi. Kalinić je u posljednje tri utakmice u kojima je nastupio zabio tri gola, od čega posljednji prvaku Juventusu u pobjedi od 3-1.

Bešiktaš je završio sezonu na trećem mjestu, a njegov trener Sergej Yalcin je prije mjesec dana najavio slaganje kvalitetne momčadi za nastup u Europi.

"Napravit ćemo potrebne prilagodbe. To, međutim, neće biti lako usred pandemije koronavirusa. Molimo naše navijače za strpljenje tijekom tog razdoblja", izjavio je za klupsku stranicu.

Atletico Madrid, koji je prošli tjedan doveo hrvatskog vratara Ivu Grbića, htio bi što više zaraditi na eventualnoj prodaji Kalinića, jer mu treba novac zbog pada prihoda, a već ima četvoricu napadača - Joaa Felixa, Alvara Moratu, Diega Costu i Angela Correu.

Budu li pregovori uspješni, Kalinića će u Bešiktaševoj svlačionici dočekati bivši suigrač iz reprezentacije Domagoj Vida, koji s turskim klubom ima ugovor do kraja lipnja 2022. godine.

(foto: SUSANA VERA - Action Images)

 


Tagovi

Nikola KalinićtransferiLjetni prijelazni rokBešiktaš

Ostale Vijesti